Blog

Door Sandra van Sluijs (Sandra Diaz)
Sjamanka Inti
Akasha Transformatie Begeleiding
Door Sandra van Sluijs (Sandra Diaz)
Sjamanka Inti

zaterdag 20-1-2024
Privé Sessie; AKASHA TRANSFORMATIE BEGELEIDING
(Naam & Woonplaats zijn in privacy afgeschermd)

Ik wordt Aangesproken met;
"Ik heb begrepen dat je de Akasha Kronieken doet"
"Ik wil graag de Akasha Kronieken raadplegen in wat ik moet doen met een bepaald onderwerp (privé benoemd) waar ik antwoorden &
inzichten op wil hebben", "kan jij me daar verder mee helpen/begeleiden?"

Ja, zeker, ik kan je er zo naar toe brengen

Mijn Eigen Ervaring;
DANKBAAR 🙏om deze Waanzinnige Reis te Mogen Begeleiden

Recensie Ervaring; AKASHA TRANSFORMATIE BEGELEIDING
Bij de hulpvraag van de Akasha Kronieken. Had ik gelijk een bevestiging om SoulBodyFusion met ….. (privé) te gaan doen.
Dit was ook een eerste intuïtieve ingeving die eerder binnenkwam.
Toen hebben we nog gewerkt aan verdriet en woede die in mijn achter rug zat.
Voornamelijk woede en boosheid zat in een stekende pijn in mijn rechter achter rug.
Deze kwam en centrische cirkels van binnen naar buiten los gelaten.
We hebben hier een grote angel uitgehaald.

Naast de andere mooie ervaringen (privé) wil ik dit moment delen in
dat ik in duistere donkere quantumveld was voor mij onbekend en spannend,
echter kreeg ik juiste het gevoel dat dit een veld van potentie is.
Waarbij je juist kunt creëren. Waarbij intentie een sterke rol speelt.
Daarnaast mag ik mezelf meer zien als avonturier en genieten van de reis.
De rest van de middag/avond hebben de energieën nog sterk door gewerkt in mijn lichaam.

JA, Ik Wil Ook❣️Mijn Akasha Kronieken Raadplegen voor Antwoorden
Privé Sessie; AKASHA TRANSFORMATIE BEGELEIDING
Berichtje via PB 💌 sanraysinspirations@outlook.com

Blog

SAN RAYS INSPIRATIONS
‘The Way of Life’
zaterdag 10-2-2024Privé Sessie; Persoonlijke BegeleidingSan Rays Inspirations was te Gast bij;Een Prachtige Vrouw, 46 jaar, wonend te Zierikzee(Naam is in Privacy afgeschermd) 'The Way of Life'“Sandra, wat jij doet, dat wil ik ook, dat Is & Betekent voor Mij‘The Way of Life’ " Mijn Reactie;"Kom, laten we gelijk Beginnen!"We maken de huiskamertafel Vrij &Richten onze […]
“Vessel of Love”
9-2-2024 Nieuwe Maan Vanochtend werd ik wakker&ik Hoorde als een Mantra,"Vessel of Love", "Vessel of Love", "Vessel of Love"…hmmmm Interessant, dacht ik zo…ik Voelde Verder; "Wat Verteld het Mij?"&ik Voelde een Stuk Identiteit naar Voren komen;Gevoel van; Leven vanuit Liefde,ja, ik Voelde hoe dat Voelt &er kwam nog meer zachtheid naar voren,dat dit helemaal okey […]
Let’s Meditate ! Challenge
Vandaag, & ook al eerder, vorige week, was ik opzoek naar wat Informatie FamilyTreeDNA,hoe zat dat ook alweer met mijn oude bestaande account???… hmmmm Hulp Vragen &zo kom je dan ook weer in Colombiaanse Contacten-Lijst,personen die ik al in jaren niet meer heb gesproken, &ja dan kunnen we weer eens verder bij kletsen met daarna;"Goh, […]
Dichte Deuren
zondag 4-2-2024 - Persoonlijke BegeleidingSan Rays Inspirations te Gast bijEen Prachtige Man, 53 jaar, wonend te Walcheren(Naam & Woonplaats zijn in privacy afgeschermd) AKASHA KRONIEKEN - DICHTE DEUREN wat vooraf ging,…“Sandra, ik wil Antwoorden & Inzichten over … (Privé Onderwerpen Besproken)”Is goed, we gaan Samen de Akasha Kronieken in om te kijken waar de Antwoorden […]
GOUDEN HERINNERINGEN
Vandaag is het 2-2-2024er zitten Vele Trilling In,in deze datum,met de 2enHet is tevens een PoortDag,de sluier is dan op z'n dunstGeef Je Gunsten Aan,&Zend ze Door naar het Universum,Mediteer 🙏&Geef Jouw Energie Aan,NU met in Combinatie,met deze 2en Energie,JIJ Bent de Creator,van Jouw Eigen Leven,Jouw 'Nieuwe Wereld',Hoe Ziet Jouw 'Nieuwe Wereld' eruit?Uitdragen van Jouw […]
LiefdeVol Leven
ZONNESTRAALLEVENSENERGIEZONNEKRACHTLICHTSTRAAL STRALENDSPRANKELENDSCHITTERDGLINSTERINGEN SHINEYOUR LIGHTLIGHT & SHINE WARMTELIEFDEGENEGENHEID IN VOLLEDIGE ACCEPTATIEBESCHERMDVEILIG LEER TE VERTROUWENOP HET LEVEN,VERTROUWVERTROUWOP HET LEVEN,HEB VERTROUWENIN HET LEVEN IN VRIJHEIDIN VREUGDEIN ENERGIE LEEF JE LEVENHEB JE LEVEN LIEFLIEFDEVOL LEVEN LIEFDE GESCHREVEN 💌SandraSan Rays Inspirations Ja❣️ Ik wil Leren Samenwerken met Mijn Licht Energie Veld ✨✨Licht Energie Veld Openen,✨Licht Energie Veld Zien, Voelen & […]

Copyright © 2022-2023 San Rays Inspirations | Jan Verspoor Photography | ZienWebdesign