Blog

Door Sandra van Sluijs (Sandra Diaz)
Sjamanka Inti
Akasha Transformatie Begeleiding
Door Sandra van Sluijs (Sandra Diaz)
Sjamanka Inti

zaterdag 20-1-2024
Privé Sessie; AKASHA TRANSFORMATIE BEGELEIDING
(Naam & Woonplaats zijn in privacy afgeschermd)

Ik wordt Aangesproken met;
"Ik heb begrepen dat je de Akasha Kronieken doet"
"Ik wil graag de Akasha Kronieken raadplegen in wat ik moet doen met een bepaald onderwerp (privé benoemd) waar ik antwoorden &
inzichten op wil hebben", "kan jij me daar verder mee helpen/begeleiden?"

Ja, zeker, ik kan je er zo naar toe brengen

Mijn Eigen Ervaring;
DANKBAAR 🙏om deze Waanzinnige Reis te Mogen Begeleiden

Recensie Ervaring; AKASHA TRANSFORMATIE BEGELEIDING
Bij de hulpvraag van de Akasha Kronieken. Had ik gelijk een bevestiging om SoulBodyFusion met ….. (privé) te gaan doen.
Dit was ook een eerste intuïtieve ingeving die eerder binnenkwam.
Toen hebben we nog gewerkt aan verdriet en woede die in mijn achter rug zat.
Voornamelijk woede en boosheid zat in een stekende pijn in mijn rechter achter rug.
Deze kwam en centrische cirkels van binnen naar buiten los gelaten.
We hebben hier een grote angel uitgehaald.

Naast de andere mooie ervaringen (privé) wil ik dit moment delen in
dat ik in duistere donkere quantumveld was voor mij onbekend en spannend,
echter kreeg ik juiste het gevoel dat dit een veld van potentie is.
Waarbij je juist kunt creëren. Waarbij intentie een sterke rol speelt.
Daarnaast mag ik mezelf meer zien als avonturier en genieten van de reis.
De rest van de middag/avond hebben de energieën nog sterk door gewerkt in mijn lichaam.

JA, Ik Wil Ook❣️Mijn Akasha Kronieken Raadplegen voor Antwoorden
Privé Sessie; AKASHA TRANSFORMATIE BEGELEIDING
Berichtje via PB 💌 sanraysinspirations@outlook.com

Blog

SAN RAYS INSPIRATIONS
Dreaming the World into Being
10-3-2024 Nieuwe Maan 🌚Nieuwe Intenties ✨ Welke zaadjes ga Je Zaaien ?Wat Zijn Jouw Intenties, Wensen & Dromen ?Waar Wil & Geef Je Aandacht Aan; 🌱Wat Mag tot Groei & Bloei komen ? 🌹Intenties; met Aandacht & LiefdeVol InZetten 💖Creëren & Creaties ✨Groeien & UitGroeien naar Jouw Wensen 🌠Droom het Leven in het NU 🙏 […]
💖 Dankbaarheid 💖
💗Healing I AM Affirmaties om Je Dieper💗 te Helpen Ik Ben me Bewust van Mijn Gedachten.Ik laat alleen Gedachten Toe die Voortkomen Uit Liefde,Geboren uit Respect voor MijZelf & alle Levende Wezens. Ik Ben een Alchymist.Ik kan Alles wat Ik Ervaar Omzetten in een Gouden Kans om te Groeien. Ik Ben een Krachtige Schepper.Ik Ben […]
🙏 Dankbaar 🙏
Waar Ben Jij Allemaal Dankbaar voor? ✨De Eerste ZonneStralen & het Heerlijke Lente Gevoel ✨Zuurstof van de Natuur & de Vogeltjes die Tweeten ✨De Eerste Bloemen Bloeien in de Tuin ✨Een Fijn Huis & Thuis; een Woning Jouw Eigen Fijne Plek ✨Frisse Douchen & Kleding waar Je Fijn in Voelt ✨Je Lichaam, Je Voeten & […]
Hucha Cleansing
zondag 25-2-2024 Hucha CleansingHucha Cleansing is in de Inca Traditie het Reinigen van Je Energie/EnergieVeld,het OpSchonen/Reinigen van vervuilde & zware Energie; zoals beperkte overtuigingen,emoties, trauma's, ziekte, energieën van de omgevingen waar je komt, &zelfs van elektrische apparaten.Hucha draag Je onbewust met Je mee.Hucha verzwaard, belast & is een belemmering voor Je Gezondheid. Hucha Cleansing zijn […]
Innerlijk Kind
zaterdag 24 februari 2024Deel 1; 'Innerlijk Kind' Workshop Intens & Prachtige Dag met Openings Gesprek, Meditatie, Tekening, 'Innerlijk Kind' Kaart,Kracht Dier Boodschap, Kadootje, Foto's, Grabbelen, Groeps Oefeningen, Zang, Dans, Vreugde &Vele Eye-Openers & InZichten van een Lach tot aan een Traan, in Openheid kunnen Delen,Leren, Groeien, Ontwikkeling & Verbinding de Stem van het 'Innerlijk Kind' […]
‘The Way of Life’
zaterdag 10-2-2024Privé Sessie; Persoonlijke BegeleidingSan Rays Inspirations was te Gast bij;Een Prachtige Vrouw, 46 jaar, wonend te Zierikzee(Naam is in Privacy afgeschermd) 'The Way of Life'“Sandra, wat jij doet, dat wil ik ook, dat Is & Betekent voor Mij‘The Way of Life’ " Mijn Reactie;"Kom, laten we gelijk Beginnen!"We maken de huiskamertafel Vrij &Richten onze […]

Copyright © 2022-2024 San Rays Inspirations | Jan Verspoor Photography | ZienWebdesign