Adoptie-trauma Begeleiding

Jouw Moedige Pad naar Healing

Ervaringsdeskundige

40 jaar geleden overkwam mij een adoptie-trauma & vanaf die tijd Begon Mijn Eigen Reis naar de Zoektocht in mijZelf, Vragen, Antwoorden, Begrip, Heling & Genezing.

In de jaren van onwetendheid, Ervaarde ik; adoptie-trauma, dissociëren, verlies van een Zielsdeel, PTSS; Post Traumatische Stress Stoornis, diep geworteld onverwerkt verdriet, gewond Innerlijk Kind, bindingsangst & verlatingsangst, pleasegedrag; goed willen doen voor anderen & daarbij mijzelf in verliezen, niet goed regulieren van mijn emoties, emoties onderdrukken, emotie-eten, blokkades in mijn chakra’s, ongeziene schaduwkanten, geen zelfvertrouwen, niet of niet goed voor mezelf opkomen, geen grenzen aan geven, geen nee durven zeggen, beperkte overtuigingen, zelf sabotage, ongezonde vriendschappen en/of relaties aangaan, afleiding, verdoving, 2x burn-out periodes, herhalende patronen in privé leven, herhalende patronen op werk gebied.


Zo nu & dan liep ik weleens vast in Mijn Leven & dan zocht ik hulp in de reguliere gezondheidzorg;

2008 & 2009 bij psychologen & psychiater.

2013 & 2014 bij psycholoog & diagnose; Post Traumatische Stress Stoornis.

2015 & 2016 bij psycholoog & 1ste traject behandeling EMDR.

2017 bij psycholoog & 2de traject behandeling EMDR.

Het jaar 2019 was nog maar net begonnen & het noodlot sloeg in Privé Leven weer toe & zat ik in zak & as mij af te vragen, wat wéér te doen om mijn problemen op te lossen. Als een soort uitzichtloosheid keek ik voor me uit & herhaalde ik de zinnen; “Wat moet ik doen?”, “Wat moet ik doen?”, “Wat moet ik doen?” Wat ik toendertijd niet wist, bleek Mijn Intuïtie de Vraag te Beantwoorden & Hoorde ik de zin; “Keer terug naar de Natuur, want dáár ga je Je Antwoorden vinden”. Wat moest ik me daarbij voorstellen?, dacht ik… Hele dagen een boom knuffelen? Of hele dagen in het bos vertoeven?... Ik vond het maar vreemd. Een paar dagen later, kwam er een Bericht voorbij op Facebook, een Bericht over ‘Intuïtieve Bewustwording’. Als een magneet werd ik toegetrokken naar het Bericht & melde ik me gelijk aan om de cursus deel 1 te volgen. Niet veel later volgde cursus deel 2,3 & 4 bij aan. Voor Mij was het de Kick-Start van het Openen van Mijn Spirituele Pad, daarnaast Ontdekte ik de Holistische Geneeskunde & brak de tijd van Studeren aan. Van wat ik in de Theorie had Geleerd, paste ik toe op alles stukken die bij mij nog Gezien & Gehoord wilde worden; zowel, Psyche, Lichamelijk & Energetische niveau. In de jaren daarna met verder Studeren, vielen alle puzzelstukjes in elkaar, ook Mijn Identiteit werd Zichtbaar, de Sjamanka kwam wéér tot Leven! & daarbij Ontdekte ik; Dé Kracht van Zelf Helend Vermogen. Na het Helen van Mijn Leven; is San Rays Inspirations Geboren, 11 april 2022; San Rays Inspirations Brengt de mensheid in Contact met Kennis & Wijsheid & Begeleiding in Intuïtieve Bewustwording & het Herkennen van Dé Kracht van Zelf Helend Vermogen.
Ná de Reis van onwetendheid & de weg Bewandelen naar het Ontdekken van ‘het Weten’. Kwamen voor Mij, de volgende Hoofd Thema’s bij adoptie-trauma naar voren. De Vragen die aan bod komen, worden één voor één oftewel laag voor laag, Behandeld, Beantwoord, Geheeld & Genezen. Tijdens dit Proces, keer je terug naar de Oorsprong, de Oorsprong waar Energetische, Lichamelijk & Psyche de trauma in heeft vast gezet. Door het doorlopen van de Hoofd Thema’s komen vanzelf alle tussenliggende verstoorde lichamelijke processen tegen & worden automatische meegenomen in het Helings Proces. Je Leert dat Alles Verbonden is aan & met Elkaar & door dat Weten kan Je gaan Samenwerken, als Je het ene Heelt, raakt het automatische het volgende aan wat Geheeld wilt worden. Kortom; zoals de trauma TOT NU TOE is gevormd, keren we via diezelfde weg terug, zodat alle ontstane processen met terug werkende Kracht tegen komen & met Antwoorden, Begrip, Oefeningen in Heling, vindt er totale Genezing Plaats tot aan de Oorsprong van de adoptie-trauma. Elk GenezingsProces is Persoonlijk & Ontvouwd zich precies zoals het Aandient, meer Persoonlijk Maatwerk als dat is er niet. (de vragen met tegenstelling van mij, zullen anders zijn dan van de cliënt) Theorie als ondersteuning voor het Begrip wordt nader Uitgelegd, na het eerst Zelf Ervaren.

Met Meditatie & na het Heling/GenezingsProces Zijn al deze Vragen met Tegenstellingen Zelf Beantwoord door de Cliënt. De Cliënt gaat Zelf Ervaren de Zoektocht in zich Zelf, Vragen, Antwoorden, Begrip, Heling & Genezing doorlopen & vooral het Ontdekken van; Dé Kracht van Zelf Helend Vermogen.

Hoe Ontstaat een adoptie-trauma?, met de tegenstelling;
Hoe Overstijg & Genees ik mijn adoptie-trauma?

Hoe Ontstaat Post Traumatische Stress?, met de tegenstelling;
Hoe Overstijg & Genees ik mijn Post Traumatische Stress Stoornis?

Hoe Ontstaat diep geworteld onverwerkt verdriet?, met tegenstelling;
Hoe Overstijg & Genees ik mijn diep geworteld onverwerkt verdriet?

Hoe Ontstaat een adoptie-trauma in het fysieke lichaam? &
Welke effecten & gevolgen geeft de adoptie-trauma op het fysieke lichaam in samenwerking met het zenuwstelsel, de hersenen, het hart & de psyche?,
met de tegenstelling;
Hoe Overstijg & Genees ik mijn adoptie-trauma in het fysieke lichaam? &
Hoe Overstijg & Genees ik een adoptie-trauma in mijn fysieke lichaam in samenwerking met het zenuwstelsel, de hersenen, het hart & de psyche?

Persoonlijke Begeleiding

San Rays Inspirations biedt Persoonlijke Begeleiding aan. Tijdens dit Traject gaan we in op het Bewustzijn. Door te beginnen met Ademhalingsoefeningen & Ontspanningsoefeningen. In het Bewustzijn ligt alles opgeslagen wat je meedraagt tot betrekking je trauma. Door Zorgt te dragen aan de opgeslagen emoties & blokkades liggen daar ook de Antwoorden van je trauma & kan het echte Verwerkingsproces ingezet worden. We komen daarin alle blokkades tegen, zowel Psychische als Lichamelijke als Energetisch & ruimen we tegelijkertijd op, zodat er een Volledige HelingsProces ontstaat.

Met Oefeningen, Ontwikkeling & Jóuw Eigen Kracht Ontdekken van Zelf Helend Vermogen, worden de problemen opgelost. De Ruimte die daar weer uit ontstaat worden opgevuld met Oefeningen voor het versterken van Jouw Zelfvertrouwen, Eigenwaarde & Zelfrespect. Jouw Identiteit komt naar voren wie Jij Werkelijk Bent & kan je Jouw Leven gaan Inrichten waar Jouw Hart ligt. Vanuit daar kan je Jouw Leven gaan Leven in Jouw Hoogste Potentieel.

Welkom op Jouw Moedige Pad naar Healing.


Jouw Adoptie Waarde

Kennis maken & de Waarde van Ademhalingsoefeningen & Ontspanningsoefeningen

Bewustwording van Jouw opgeslagen emoties & blokkades

Kennis maken met de Stem van Jouw Bewustzijn & met de Stem van Jouw Lichaam door te Voelen, Waarnemen & Ervaren

Leren Communiceren met Jouw Bewustzijn & met Jouw Lichaam

Ontvangen van Boodschappen van het OnderBewuste

Leren Vertalen van Boodschappen

Ervaringen ervaren van HelingsProcessen

Inzetten van Jóuw Eigen Kracht van Zelf Helend Vermogen

Groeien naar een Leven met Zelfvertrouwen, Eigenwaarde & Zelfrespect

Leven volgens Jouw Hoogste Potentieel

Tarieven

Persoonlijke Begeleiding; Vrij in te boeken, Consult van een ½ uur

€ 30,00

Persoonlijke Begeleiding; Vrij in te boeken, Consult van 1 uur

€ 60,00

Persoonlijke Begeleiding; Vrij in te boeken, Consult van 1½ uur

€ 80,00

Persoonlijke Begeleiding; Traject Begeleiding,

8 x Consult van een ½ uur

€ 222,00

Persoonlijke Begeleiding; Traject Begeleiding,

8 x Consult van 1 uur

€ 455,00

Persoonlijke Begeleiding; Traject Begeleiding,

8 x Consult van 1½ uur

€ 622,00

Boeken

Boeken voor een Consult gaat via sanraysinspirations@outlook.com onder vermelding van NAAM & TELEFOONNUMMER, via jouw telefoonnummer wordt er Contact opgenomen om verder de plaats, datum & tijd in te boeken.

A Journey of a Thousand Miles Begins With a Single Step.
- Lao Tzu

Copyright © 2022-2023 San Rays Inspirations | Jan Verspoor Photography | ZienWebdesign