ZielsAfstemming

Wat heeft de Ziel mij te Vertellen…?

ZielsAfstemming

ZielsAfstemming betekent dat San Rays Inspirations in Contact gaat met de Ziel van een Levend Persoon of van een Levend Dier. Dit doe ik alleen als ik Toestemming heb gekregen van die Persoon of Toestemming heb van de Eigenaar van het Dier. ZielsAfstemming kan Real Life, door tegen over elkaar te gaan zitten & Verbinding te Maken. ZielsAfstemming kan ook op Afstand, door middel van volledige Voor- & Achternamen, Geboortedatum & een Foto waar de Persoon of Dier alleen op staat. Het Contact & daaropvolgend Gesprek die daarna ontstaat worden naar Jouw terug Vertaald in Boodschappen & Inzichten. Dat kunnen Waardevolle Boodschappen & Inzichten zijn waar je niet Bewust van bent, maar die je zeker wel meedraagt in het Onderbewuste & kunnen enorme Eye-openers voor je zijn om er Bewust van te worden & zijn. Hierdoor maak je een Persoonlijke Groei door & brengt een Verrijking in Jouw Leven.

Ziels Afstemming Overleden Dierbare

Ziels Afstemming Overleden Dierbare betekent dat San Rays Inspirations in Contact gaat met de Ziel van een Overleden Dierbare. Dit doe ik alleen als ik Toestemming heb gekregen van de Ziel van een Overleden Dierbare. Door middel van volledige Voor- & Achternamen, Geboortedatum & een foto waar een Overleden Dierbare alleen op staat. Het Contact & daaropvolgend Gesprek die daarna ontstaat worden naar Jouw terug Vertaald in Boodschappen & Inzichten. Dat kunnen Waardevolle Boodschappen & Inzichten zijn waar je niet Bewust van bent, maar die je zeker wel meedraagt in het Onderbewuste & kunnen enorme Eye-openers voor je zijn om er Bewust van te worden & zijn. Hierdoor maak je een Persoonlijke Groei door & brengt een Verrijking in Jouw Leven.

Tarieven

Een Persoonlijke Brief van de Ziel

€ 155,00

Boeken

Boeken voor een Consult gaat via sanraysinspirations@outlook.com onder vermelding van NAAM & TELEFOONNUMMER, via jouw telefoonnummer wordt er Contact opgenomen om verder de plaats, datum & tijd in te boeken.

Het Leven is een Avontuur van de Ziel
- Robert Bridgeman

Copyright © 2022-2023 San Rays Inspirations | Jan Verspoor Photography | ZienWebdesign