Blog

Door Sandra van Sluijs (Sandra Diaz)
Sjamanka Inti
Een Mooi Metafoor
Door Sandra van Sluijs (Sandra Diaz)
Sjamanka Inti

Strakjes gaat het Lichtje Uit,
Kaarsje is op,
een Einde,
een Afsluiting…

Wat Reflecteert er in Mijn Spiegel?
Dat ik een tijdje geleden mocht Inzien,
een gedeelte van een oud vast contract,
mag gaan Opzeggen,
& dat heb ik Gedaan !

Vandaag was het mijn laatste werkdag,
van dat oude vaste contract,
waar ik meer dan 5 jaar geleden,
voor kwam te werken, in de zorg.

Wat ik NU ga Doen?
Lekker Verder Creëren met San Rays Inspirations natúúrlijk !
& ik had die stap eigenlijk al veel eerder mogen nemen o o o
naja soms kunnen we het oude nog niet helemaal loslaten,
omdat we te gehecht/vertrouwd zijn, aan wat er al is…

Waar Kies ik Voor?
Ik Kies voor San Rays Inspirations
& nog Veel méér Creëren in wat ik zo Graag Doe !

Dat kan alleen, als je het oude voorgoed afsluit,
Intenties & Ruimte Creëren,
om het Nieuwe te Verwelkomen,
& dat is Verdere Stappen Zetten & Ondernemen,
in waar ik al mee Bezig was & Ben 🤩

Ik Voel Ruimte, Beweging & Creatie Kracht 🙏
Nog méér Afstemmen op San Rays Inspirations ✨
Ik Voel Inspiratie, Ontwikkeling & Groei 🙏
Vertrouwen, Overgave & Diep Geloof in Jezelf ✨

Voor Wie is San Rays Inspirations?
Voor Iedereen,
die Inspiratie Kracht Nodig Heeft in zijn of haar Leven,
in Intuïtie,
in Bewustwording,
in Ontwikkeling & Groei,
Vertrouwen, Overgave & Diep Geloof in Jezelf;
in wat jij maar wilt Creëren IN JOUW EIGEN LEVEN…

LEEF JIJ AL JE LEVEN IN WAAR JIJ JE OP JE BEST BENT ?
Wat Reflecteert er in Jouw Spiegel?…

met Liefde & Aandacht Geschreven,

Sandra van Sluijs (Sandra Diaz)
Sjamanka Inti

❣️Ik heb nog wel wat Inspiratie Nodig❣️
Privé Sessie Boeken; 1 op 1 Begeleiding
Boeken via sanraysinspirations@outlook.com

Blog

SAN RAYS INSPIRATIONS
Dreaming the World into Being
10-3-2024 Nieuwe Maan 🌚Nieuwe Intenties ✨ Welke zaadjes ga Je Zaaien ?Wat Zijn Jouw Intenties, Wensen & Dromen ?Waar Wil & Geef Je Aandacht Aan; 🌱Wat Mag tot Groei & Bloei komen ? 🌹Intenties; met Aandacht & LiefdeVol InZetten 💖Creëren & Creaties ✨Groeien & UitGroeien naar Jouw Wensen 🌠Droom het Leven in het NU 🙏 […]
💖 Dankbaarheid 💖
💗Healing I AM Affirmaties om Je Dieper💗 te Helpen Ik Ben me Bewust van Mijn Gedachten.Ik laat alleen Gedachten Toe die Voortkomen Uit Liefde,Geboren uit Respect voor MijZelf & alle Levende Wezens. Ik Ben een Alchymist.Ik kan Alles wat Ik Ervaar Omzetten in een Gouden Kans om te Groeien. Ik Ben een Krachtige Schepper.Ik Ben […]
🙏 Dankbaar 🙏
Waar Ben Jij Allemaal Dankbaar voor? ✨De Eerste ZonneStralen & het Heerlijke Lente Gevoel ✨Zuurstof van de Natuur & de Vogeltjes die Tweeten ✨De Eerste Bloemen Bloeien in de Tuin ✨Een Fijn Huis & Thuis; een Woning Jouw Eigen Fijne Plek ✨Frisse Douchen & Kleding waar Je Fijn in Voelt ✨Je Lichaam, Je Voeten & […]
Hucha Cleansing
zondag 25-2-2024 Hucha CleansingHucha Cleansing is in de Inca Traditie het Reinigen van Je Energie/EnergieVeld,het OpSchonen/Reinigen van vervuilde & zware Energie; zoals beperkte overtuigingen,emoties, trauma's, ziekte, energieën van de omgevingen waar je komt, &zelfs van elektrische apparaten.Hucha draag Je onbewust met Je mee.Hucha verzwaard, belast & is een belemmering voor Je Gezondheid. Hucha Cleansing zijn […]
Innerlijk Kind
zaterdag 24 februari 2024Deel 1; 'Innerlijk Kind' Workshop Intens & Prachtige Dag met Openings Gesprek, Meditatie, Tekening, 'Innerlijk Kind' Kaart,Kracht Dier Boodschap, Kadootje, Foto's, Grabbelen, Groeps Oefeningen, Zang, Dans, Vreugde &Vele Eye-Openers & InZichten van een Lach tot aan een Traan, in Openheid kunnen Delen,Leren, Groeien, Ontwikkeling & Verbinding de Stem van het 'Innerlijk Kind' […]
‘The Way of Life’
zaterdag 10-2-2024Privé Sessie; Persoonlijke BegeleidingSan Rays Inspirations was te Gast bij;Een Prachtige Vrouw, 46 jaar, wonend te Zierikzee(Naam is in Privacy afgeschermd) 'The Way of Life'“Sandra, wat jij doet, dat wil ik ook, dat Is & Betekent voor Mij‘The Way of Life’ " Mijn Reactie;"Kom, laten we gelijk Beginnen!"We maken de huiskamertafel Vrij &Richten onze […]

Copyright © 2022-2024 San Rays Inspirations | Jan Verspoor Photography | ZienWebdesign