Blog

Door Sandra van Sluijs (Sandra Diaz)
Sjamanka Inti
GROOT MOEDER MAAN
Door Sandra van Sluijs (Sandra Diaz)
Sjamanka Inti

Vandaag is het VOLLE MAAN,
& in deze ochtend sloot ik me ogen,
in een omgeving van Stilte &
in Meditatie voor het Gronden met Moeder Aarde volgde,
Vandaag is het VOLLE MAAN,
& ik vroeg aan GROOT MOEDER MAAN,
"Wat Mag ik tot mij Nemen?"
"Wat Zijn de Boodschappen die je voor me hebt?"
"Wat is Belangrijk voor mezelf" &
"Belangrijk om te delen met anderen?"

Ik Voel een Enorme STERKE AANWEZIGHEID,
het Ziet eruit als de VOLLE MAAN links boven mij hangt,
ze laat haar GROOTHEIDS ZIEN,
ze laat haar AANWEZIGHEID VOELEN,
ze is zo DICHTBIJ,
dat als ik me arm uit zou reiken,
ik me hand op haar kan laten rusten,
“IK BEN ER”, “IK BEN ER ALTIJD AL GEWEEST” &
“IK ZAL ER ALTIJD ZIJN”
Ik Voel een enorme STERKE VERBINDING met haar,
Het Reminder mij, dat ik dus te allen tijde, wanneer ik maar wil,
kan Intunen op haar ENERGIE, & Vragen wat voor Mij Belangrijk Is, & of het nu Volle Maan, Nieuwe Maan is,
het maakt dus niet zoveel uit, want;
“IK BEN ER” & “IK ZAL ER ALTIJD ZIJN”
zijn Haar Woorden in STERKE AANWEZIGHEID.

Ondertussen VOEL ik de ENERGIE van haar af STRALEN,
haar MAANSTRALEN,
is VOELBAAR,
het raakt mij huid aan,
ZACHT, IN AANWEZIGHEID & STRALEND.

“WEES ZACHT VOOR JEZELF”
“In Alles wat Je Doet" & "In Alles waar Je voor Staat”
Zacht voor Jezelf is Liefde voor Jezelf,
& kan je afvragen; Hoe LiefdeVol ga Je met Jezelf om?
In de afgelopen jaren ben ik zelf daar enorm mee gegroeid,
vroeger was ik snoeihard voor mezelf,
gelukkig ligt dat in het verleden tijd.
ACCEPTATIE IN WIE JE BENT &
JOUW UNICITEIT LIEFDEVOL OMARMEN,

ligt voor mij, IN HIER & NU & in de tegenwoordige tijd.

“HOE VOEL JE JE IN JE GEMOEDSTOESTAND?”
Wat ik Voel in Mijn Gemoedstoestand een Rust van Zijn,
Tevredenheid & een Berusting IN HET NU.
Hoe dat komt, een Moment daarvoor,
voordat ik de Meditatie in ging,
Sprak ik me Uit,
in de Bewegingen van het Leven,
Ik Sprak me Uit,
wat ik Voel, wat ik Wil,
Ik Sprak me Uit,
de Essentie van Wat ik Wil,
waar Mijn Pijlen op zijn Gericht,
waar ik naar toe wil Leren, Groeien & Ontwikkelen,
Beweging, Ontwikkeling & Doelen Bereiken,
naar waar Mijn Hart Ligt,
HARTS VERLANGENS
“SPREEK JE HARTS VERLANGENS UIT”
zijn Haar Woorden in STERKE AANWEZIGHEID.

“HOE VOEL JE JE IN JE FYSIEKE LICHAAM?”
Wat ik Voel in Mijn Fysieke Lichaam is een Rust van Zijn,
& een zachtheid van Gevoel.
Dan Voel ik een ENORME DOORSTORMING VAN ENERGIE,
Betekent
“SPREEK JE UIT”, “SPREEK JE HART VERLANGS UIT”,
“ZODAT DE ENERGIE VRIJ KAN STORMEN IN JE LICHAAM”,
“ZIE HET NET ALS DE DOORSTROMING VAN JE BLOED”,
“VOEL DE VRIJHEID VAN HET STOMEN VAN JE ENERGIE”,
“LEVENSENERGIE”
“OPTIMALE GEZONDHEID VOOR JE LICHAAM & GEEST”

zijn haar woorden in STERKE AANWEZIGHEID.

Hoe Voel & Ervaar Jij dat?, in een Moment van Verstilling
Is dat in een vorm van weerstand,
onrust, ongeduldig, hardheid…
een emotie; geïrriteerd, boos, angst, verdriet, pijn…
lichamelijk pijn plekken?…
& wat moet je daarmee kan je je afvragen,
deze vorm van weerstand;
“NODIGT JE UIT OM IN ‘AANWEZIGHEID TE ZIJN’ ”,
“LIEFDEVOLLE OMARMING”,
“BEGRIP IN DAT HET ER MAG ZIJN”,

& als het lukt,
"BEGRIP IN HOE HET IS ONTSTAAN"
VOLLE MAAN STAAT VOOR LOSLATEN
“LAAT DEZE WEERSTANDEN NA HET DOORVOELEN LOS”
“SCHUT ZE VAN JE AF”
“STRIJK JE ARMEN & BENEN AF”
“BEVRIJD JEZELF VAN OUDE WEERSTANDEN”,
&
“RICHT JE PIJLEN OP”;
“SPREEK JE UIT”
“WAAR ZIJN JOUW PIJLEN OP GERICHT”
“WAT ZIJN JOUW HARTS VERLANGENS?”

zijn haar vragen, voor Jouw, in STERKE AANWEZIGHEID.

In liefde AANWEZIG
GROOT MOEDER MAAN

Met Liefde Geschreven,
Sandra

Blog

SAN RAYS INSPIRATIONS
‘The Way of Life’
zaterdag 10-2-2024Privé Sessie; Persoonlijke BegeleidingSan Rays Inspirations was te Gast bij;Een Prachtige Vrouw, 46 jaar, wonend te Zierikzee(Naam is in Privacy afgeschermd) 'The Way of Life'“Sandra, wat jij doet, dat wil ik ook, dat Is & Betekent voor Mij‘The Way of Life’ " Mijn Reactie;"Kom, laten we gelijk Beginnen!"We maken de huiskamertafel Vrij &Richten onze […]
“Vessel of Love”
9-2-2024 Nieuwe Maan Vanochtend werd ik wakker&ik Hoorde als een Mantra,"Vessel of Love", "Vessel of Love", "Vessel of Love"…hmmmm Interessant, dacht ik zo…ik Voelde Verder; "Wat Verteld het Mij?"&ik Voelde een Stuk Identiteit naar Voren komen;Gevoel van; Leven vanuit Liefde,ja, ik Voelde hoe dat Voelt &er kwam nog meer zachtheid naar voren,dat dit helemaal okey […]
Let’s Meditate ! Challenge
Vandaag, & ook al eerder, vorige week, was ik opzoek naar wat Informatie FamilyTreeDNA,hoe zat dat ook alweer met mijn oude bestaande account???… hmmmm Hulp Vragen &zo kom je dan ook weer in Colombiaanse Contacten-Lijst,personen die ik al in jaren niet meer heb gesproken, &ja dan kunnen we weer eens verder bij kletsen met daarna;"Goh, […]
Dichte Deuren
zondag 4-2-2024 - Persoonlijke BegeleidingSan Rays Inspirations te Gast bijEen Prachtige Man, 53 jaar, wonend te Walcheren(Naam & Woonplaats zijn in privacy afgeschermd) AKASHA KRONIEKEN - DICHTE DEUREN wat vooraf ging,…“Sandra, ik wil Antwoorden & Inzichten over … (Privé Onderwerpen Besproken)”Is goed, we gaan Samen de Akasha Kronieken in om te kijken waar de Antwoorden […]
GOUDEN HERINNERINGEN
Vandaag is het 2-2-2024er zitten Vele Trilling In,in deze datum,met de 2enHet is tevens een PoortDag,de sluier is dan op z'n dunstGeef Je Gunsten Aan,&Zend ze Door naar het Universum,Mediteer 🙏&Geef Jouw Energie Aan,NU met in Combinatie,met deze 2en Energie,JIJ Bent de Creator,van Jouw Eigen Leven,Jouw 'Nieuwe Wereld',Hoe Ziet Jouw 'Nieuwe Wereld' eruit?Uitdragen van Jouw […]
LiefdeVol Leven
ZONNESTRAALLEVENSENERGIEZONNEKRACHTLICHTSTRAAL STRALENDSPRANKELENDSCHITTERDGLINSTERINGEN SHINEYOUR LIGHTLIGHT & SHINE WARMTELIEFDEGENEGENHEID IN VOLLEDIGE ACCEPTATIEBESCHERMDVEILIG LEER TE VERTROUWENOP HET LEVEN,VERTROUWVERTROUWOP HET LEVEN,HEB VERTROUWENIN HET LEVEN IN VRIJHEIDIN VREUGDEIN ENERGIE LEEF JE LEVENHEB JE LEVEN LIEFLIEFDEVOL LEVEN LIEFDE GESCHREVEN 💌SandraSan Rays Inspirations Ja❣️ Ik wil Leren Samenwerken met Mijn Licht Energie Veld ✨✨Licht Energie Veld Openen,✨Licht Energie Veld Zien, Voelen & […]

Copyright © 2022-2023 San Rays Inspirations | Jan Verspoor Photography | ZienWebdesign