Blog

Door Sandra van Sluijs (Sandra Diaz)
Sjamanka Inti
GROOT MOEDER MAAN
Door Sandra van Sluijs (Sandra Diaz)
Sjamanka Inti

Vandaag is het VOLLE MAAN,
& in deze ochtend sloot ik me ogen,
in een omgeving van Stilte &
in Meditatie voor het Gronden met Moeder Aarde volgde,
Vandaag is het VOLLE MAAN,
& ik vroeg aan GROOT MOEDER MAAN,
"Wat Mag ik tot mij Nemen?"
"Wat Zijn de Boodschappen die je voor me hebt?"
"Wat is Belangrijk voor mezelf" &
"Belangrijk om te delen met anderen?"

Ik Voel een Enorme STERKE AANWEZIGHEID,
het Ziet eruit als de VOLLE MAAN links boven mij hangt,
ze laat haar GROOTHEIDS ZIEN,
ze laat haar AANWEZIGHEID VOELEN,
ze is zo DICHTBIJ,
dat als ik me arm uit zou reiken,
ik me hand op haar kan laten rusten,
“IK BEN ER”, “IK BEN ER ALTIJD AL GEWEEST” &
“IK ZAL ER ALTIJD ZIJN”
Ik Voel een enorme STERKE VERBINDING met haar,
Het Reminder mij, dat ik dus te allen tijde, wanneer ik maar wil,
kan Intunen op haar ENERGIE, & Vragen wat voor Mij Belangrijk Is, & of het nu Volle Maan, Nieuwe Maan is,
het maakt dus niet zoveel uit, want;
“IK BEN ER” & “IK ZAL ER ALTIJD ZIJN”
zijn Haar Woorden in STERKE AANWEZIGHEID.

Ondertussen VOEL ik de ENERGIE van haar af STRALEN,
haar MAANSTRALEN,
is VOELBAAR,
het raakt mij huid aan,
ZACHT, IN AANWEZIGHEID & STRALEND.

“WEES ZACHT VOOR JEZELF”
“In Alles wat Je Doet" & "In Alles waar Je voor Staat”
Zacht voor Jezelf is Liefde voor Jezelf,
& kan je afvragen; Hoe LiefdeVol ga Je met Jezelf om?
In de afgelopen jaren ben ik zelf daar enorm mee gegroeid,
vroeger was ik snoeihard voor mezelf,
gelukkig ligt dat in het verleden tijd.
ACCEPTATIE IN WIE JE BENT &
JOUW UNICITEIT LIEFDEVOL OMARMEN,

ligt voor mij, IN HIER & NU & in de tegenwoordige tijd.

“HOE VOEL JE JE IN JE GEMOEDSTOESTAND?”
Wat ik Voel in Mijn Gemoedstoestand een Rust van Zijn,
Tevredenheid & een Berusting IN HET NU.
Hoe dat komt, een Moment daarvoor,
voordat ik de Meditatie in ging,
Sprak ik me Uit,
in de Bewegingen van het Leven,
Ik Sprak me Uit,
wat ik Voel, wat ik Wil,
Ik Sprak me Uit,
de Essentie van Wat ik Wil,
waar Mijn Pijlen op zijn Gericht,
waar ik naar toe wil Leren, Groeien & Ontwikkelen,
Beweging, Ontwikkeling & Doelen Bereiken,
naar waar Mijn Hart Ligt,
HARTS VERLANGENS
“SPREEK JE HARTS VERLANGENS UIT”
zijn Haar Woorden in STERKE AANWEZIGHEID.

“HOE VOEL JE JE IN JE FYSIEKE LICHAAM?”
Wat ik Voel in Mijn Fysieke Lichaam is een Rust van Zijn,
& een zachtheid van Gevoel.
Dan Voel ik een ENORME DOORSTORMING VAN ENERGIE,
Betekent
“SPREEK JE UIT”, “SPREEK JE HART VERLANGS UIT”,
“ZODAT DE ENERGIE VRIJ KAN STORMEN IN JE LICHAAM”,
“ZIE HET NET ALS DE DOORSTROMING VAN JE BLOED”,
“VOEL DE VRIJHEID VAN HET STOMEN VAN JE ENERGIE”,
“LEVENSENERGIE”
“OPTIMALE GEZONDHEID VOOR JE LICHAAM & GEEST”

zijn haar woorden in STERKE AANWEZIGHEID.

Hoe Voel & Ervaar Jij dat?, in een Moment van Verstilling
Is dat in een vorm van weerstand,
onrust, ongeduldig, hardheid…
een emotie; geïrriteerd, boos, angst, verdriet, pijn…
lichamelijk pijn plekken?…
& wat moet je daarmee kan je je afvragen,
deze vorm van weerstand;
“NODIGT JE UIT OM IN ‘AANWEZIGHEID TE ZIJN’ ”,
“LIEFDEVOLLE OMARMING”,
“BEGRIP IN DAT HET ER MAG ZIJN”,

& als het lukt,
"BEGRIP IN HOE HET IS ONTSTAAN"
VOLLE MAAN STAAT VOOR LOSLATEN
“LAAT DEZE WEERSTANDEN NA HET DOORVOELEN LOS”
“SCHUT ZE VAN JE AF”
“STRIJK JE ARMEN & BENEN AF”
“BEVRIJD JEZELF VAN OUDE WEERSTANDEN”,
&
“RICHT JE PIJLEN OP”;
“SPREEK JE UIT”
“WAAR ZIJN JOUW PIJLEN OP GERICHT”
“WAT ZIJN JOUW HARTS VERLANGENS?”

zijn haar vragen, voor Jouw, in STERKE AANWEZIGHEID.

In liefde AANWEZIG
GROOT MOEDER MAAN

Met Liefde Geschreven,
Sandra

Blog

SAN RAYS INSPIRATIONS
Dreaming the World into Being
10-3-2024 Nieuwe Maan 🌚Nieuwe Intenties ✨ Welke zaadjes ga Je Zaaien ?Wat Zijn Jouw Intenties, Wensen & Dromen ?Waar Wil & Geef Je Aandacht Aan; 🌱Wat Mag tot Groei & Bloei komen ? 🌹Intenties; met Aandacht & LiefdeVol InZetten 💖Creëren & Creaties ✨Groeien & UitGroeien naar Jouw Wensen 🌠Droom het Leven in het NU 🙏 […]
💖 Dankbaarheid 💖
💗Healing I AM Affirmaties om Je Dieper💗 te Helpen Ik Ben me Bewust van Mijn Gedachten.Ik laat alleen Gedachten Toe die Voortkomen Uit Liefde,Geboren uit Respect voor MijZelf & alle Levende Wezens. Ik Ben een Alchymist.Ik kan Alles wat Ik Ervaar Omzetten in een Gouden Kans om te Groeien. Ik Ben een Krachtige Schepper.Ik Ben […]
🙏 Dankbaar 🙏
Waar Ben Jij Allemaal Dankbaar voor? ✨De Eerste ZonneStralen & het Heerlijke Lente Gevoel ✨Zuurstof van de Natuur & de Vogeltjes die Tweeten ✨De Eerste Bloemen Bloeien in de Tuin ✨Een Fijn Huis & Thuis; een Woning Jouw Eigen Fijne Plek ✨Frisse Douchen & Kleding waar Je Fijn in Voelt ✨Je Lichaam, Je Voeten & […]
Hucha Cleansing
zondag 25-2-2024 Hucha CleansingHucha Cleansing is in de Inca Traditie het Reinigen van Je Energie/EnergieVeld,het OpSchonen/Reinigen van vervuilde & zware Energie; zoals beperkte overtuigingen,emoties, trauma's, ziekte, energieën van de omgevingen waar je komt, &zelfs van elektrische apparaten.Hucha draag Je onbewust met Je mee.Hucha verzwaard, belast & is een belemmering voor Je Gezondheid. Hucha Cleansing zijn […]
Innerlijk Kind
zaterdag 24 februari 2024Deel 1; 'Innerlijk Kind' Workshop Intens & Prachtige Dag met Openings Gesprek, Meditatie, Tekening, 'Innerlijk Kind' Kaart,Kracht Dier Boodschap, Kadootje, Foto's, Grabbelen, Groeps Oefeningen, Zang, Dans, Vreugde &Vele Eye-Openers & InZichten van een Lach tot aan een Traan, in Openheid kunnen Delen,Leren, Groeien, Ontwikkeling & Verbinding de Stem van het 'Innerlijk Kind' […]
‘The Way of Life’
zaterdag 10-2-2024Privé Sessie; Persoonlijke BegeleidingSan Rays Inspirations was te Gast bij;Een Prachtige Vrouw, 46 jaar, wonend te Zierikzee(Naam is in Privacy afgeschermd) 'The Way of Life'“Sandra, wat jij doet, dat wil ik ook, dat Is & Betekent voor Mij‘The Way of Life’ " Mijn Reactie;"Kom, laten we gelijk Beginnen!"We maken de huiskamertafel Vrij &Richten onze […]

Copyright © 2022-2024 San Rays Inspirations | Jan Verspoor Photography | ZienWebdesign