Blog

Door Sandra van Sluijs (Sandra Diaz)
Sjamanka Inti
“Ik ga het maar gewoon doen!”
Door Sandra van Sluijs (Sandra Diaz)
Sjamanka Inti

maandag 20-11-2023
Privé Sessie; Persoonlijke Begeleiding
Een Prachtige Man, 72 jaar, wonend te Zuid-Beveland
was te Gast bij San Rays Inspirations
(Naam & Woonplaats zijn in privacy afgeschermd)

Wat vooraf ging;
Man, 72 jaar, zegt;
"Ik heb van dichtbij gezien dat je al meer als ander half jaar geleden voor jezelf ben begonnen met San Rays Inspirations
& dat ik nog steeds niet weet, wat het nou precies inhoud van wat je doet."
"We zien elkaar niet vaak, maar als we elkaar zien, dan wordt mijn nieuwsgierigheid steeds groter & elke keer vertelde je me,
dat je er uren over kunt hebben van wat je doet, maar dat het daar niet over gaat & dat diegene de Sessie komt bijwonen,
het zelf moet Ervaren van wat er mee bedoelt wordt."
"Door drukte van mijn sociale leven heb ik het lang voor me uit kunnen schuiven,
ook omdat het hier gaat om te kijken of mijn gezondheid er beter op gaat worden dan wat het nu is,
het lijkt wel of het steeds erger wordt met waar ik mee rond loop."
"Doordat ik door een kennis werd geattendeerd van;
"Kom op, je wilt het al zolang doen, waarom doe je het nou niet?, het zou toch heel fijn zijn als je gezondheid er ook beter op gaat worden."
"Met de schop onder de kont, ben ik er klaar voor om de sessie te gaan doen." met de verdere tekst & uitleg; "Ik ga het maar gewoon doen!"

Daarop volgende hadden we de Sessie op maandag 20 november jl. ingepland.

Wat Past bij deze man, dacht ik zo (zoals ik altijd te werk ga), Intuïtief In Voelen; Waar we naar toe Mogen Gaan…
Ik kreeg de Locatie door & dat heb ik Verteld; “We gaan de Natuur In & we laten ons Leiden, van waar we naar toe Mogen Gaan”, "meer kan ik je niet Vertellen"…
Hoe Mooi is het om Samen de Natuur in te Gaan, tijdens de Wandeling kwamen we nieuwsgierige koeien tegen,
een grote Torenvalk die hoog in de lucht op de thermiek aan het Vliegen was, aller grootste Paddenstoelen,
Herfst Kleuren & Geuren & de Hertjes van groot tot klein in een kudde, die ons nauwkeurig in de gaten aan het houden waren,
op het Moment dat we onderweg naar de Sessie Ruimte aan kwamen…
Bij een bosrand, Voel ik In & Zeg “Hier Is Het."
Een groot kleed spreid ik uit & richt de Sessie Ruimte In.

Bij het verder Intuïtief In Voelen kwamen de Volgende Onderwerpen naar Voren;
🙏In de Praktijk; Kennis laten maken met Rode Jaspis & laten In Voelen
📖In de Theorie; Alle Informatie over de Rode Jaspis & zijn Functie
📖Theorie; Basis Informatie over de 7 Chakra’s in het Fysieke Lichaam
🙏Praktijk; AdemhalingsOefeningen
📖Theorie; Basis Informatie over de Functie/Voordelen van Bewust AdemhalingsOefeningen doen
🙏Praktijk; Meditatie Verbinding & Activatie van het Fysieke Lichaam
📖Theorie; Alle Informatie over Verbinding & Functie met Moeder Aarde
🙏Praktijk; Meditatie Verbinding/Gronden & Activatie met Moeder Aarde
📖Theorie; Intuïtieve Gaves
🙏Praktijk; ‘Intuïtief Kaart Lezen’
📖Theorie; Alle Informatie over de Boom & zijn Functie
🙏Praktijk; Verbinding & Activatie met de Verborgen Boodschappen van de Boom
✨DRUM HEALING SESSIE

Wat er tijdens de Sessie naar Voren Kwam;
❣️“Gooi het masker af”,
❣️“Laat Je Ware Zelf Zien”,
❣️“Je hoeft je niet meer te verschuilen achter het masker of achter andere mensen verschuilen voor als je op de foto gaat”,
❣️"Je Bent Mooi",
❣️“Treed op de voorgrond”,
❣️“Laat de oordelen over Jezelf los",
❣️"Je Bent Mooi als Persoon In wie Je Bent & wat Je Doet”,
❣️“Heb Jezelf Lief”,
❣️“Je Bent Goed Genoeg zoals Je Bent”,
❣️“Laat oude overtuigingen over Jezelf los”,
❣️“Wees Bewust hoe je over Jezelf denkt"

Hierin heb ik de Verdere Onderlagen van BewustZijn nader Uitgelegd;
✨Verdieping in Terug naar de Oorsprong & Ontstaan,
✨Verdieping in wat al die jaren zich hebben Gevormd,
✨Verdieping in het Hier & Nu,
✨Verdieping in de Kracht van de Natuur &
✨Bewustwording van & naar het Zelf Helend Vermogen

Reactie van na de Prachtige Sessie in de Natuur;
"Ik ben er van onder de indruk”
"Voor mij was het een hele positieve ervaring"
"Ik wil graag meerdere sessies bij je volgen"

Persoonlijke Begeleiding in;
Ja ❣️ Ik Wil me óók laten Leiden om een Sessie midden in de Natuur te Mogen Doen 🌳
Privé Sessie Boeken; Berichtje via e-mail; sanraysinspirations@outlook.com

Blog

SAN RAYS INSPIRATIONS
Dreaming the World into Being
10-3-2024 Nieuwe Maan 🌚Nieuwe Intenties ✨ Welke zaadjes ga Je Zaaien ?Wat Zijn Jouw Intenties, Wensen & Dromen ?Waar Wil & Geef Je Aandacht Aan; 🌱Wat Mag tot Groei & Bloei komen ? 🌹Intenties; met Aandacht & LiefdeVol InZetten 💖Creëren & Creaties ✨Groeien & UitGroeien naar Jouw Wensen 🌠Droom het Leven in het NU 🙏 […]
💖 Dankbaarheid 💖
💗Healing I AM Affirmaties om Je Dieper💗 te Helpen Ik Ben me Bewust van Mijn Gedachten.Ik laat alleen Gedachten Toe die Voortkomen Uit Liefde,Geboren uit Respect voor MijZelf & alle Levende Wezens. Ik Ben een Alchymist.Ik kan Alles wat Ik Ervaar Omzetten in een Gouden Kans om te Groeien. Ik Ben een Krachtige Schepper.Ik Ben […]
🙏 Dankbaar 🙏
Waar Ben Jij Allemaal Dankbaar voor? ✨De Eerste ZonneStralen & het Heerlijke Lente Gevoel ✨Zuurstof van de Natuur & de Vogeltjes die Tweeten ✨De Eerste Bloemen Bloeien in de Tuin ✨Een Fijn Huis & Thuis; een Woning Jouw Eigen Fijne Plek ✨Frisse Douchen & Kleding waar Je Fijn in Voelt ✨Je Lichaam, Je Voeten & […]
Hucha Cleansing
zondag 25-2-2024 Hucha CleansingHucha Cleansing is in de Inca Traditie het Reinigen van Je Energie/EnergieVeld,het OpSchonen/Reinigen van vervuilde & zware Energie; zoals beperkte overtuigingen,emoties, trauma's, ziekte, energieën van de omgevingen waar je komt, &zelfs van elektrische apparaten.Hucha draag Je onbewust met Je mee.Hucha verzwaard, belast & is een belemmering voor Je Gezondheid. Hucha Cleansing zijn […]
Innerlijk Kind
zaterdag 24 februari 2024Deel 1; 'Innerlijk Kind' Workshop Intens & Prachtige Dag met Openings Gesprek, Meditatie, Tekening, 'Innerlijk Kind' Kaart,Kracht Dier Boodschap, Kadootje, Foto's, Grabbelen, Groeps Oefeningen, Zang, Dans, Vreugde &Vele Eye-Openers & InZichten van een Lach tot aan een Traan, in Openheid kunnen Delen,Leren, Groeien, Ontwikkeling & Verbinding de Stem van het 'Innerlijk Kind' […]
‘The Way of Life’
zaterdag 10-2-2024Privé Sessie; Persoonlijke BegeleidingSan Rays Inspirations was te Gast bij;Een Prachtige Vrouw, 46 jaar, wonend te Zierikzee(Naam is in Privacy afgeschermd) 'The Way of Life'“Sandra, wat jij doet, dat wil ik ook, dat Is & Betekent voor Mij‘The Way of Life’ " Mijn Reactie;"Kom, laten we gelijk Beginnen!"We maken de huiskamertafel Vrij &Richten onze […]

Copyright © 2022-2024 San Rays Inspirations | Jan Verspoor Photography | ZienWebdesign