Blog

Door Sandra van Sluijs (Sandra Diaz)
Sjamanka Inti
In het Midden van Mijn Eigen Hart
Door Sandra van Sluijs (Sandra Diaz)
Sjamanka Inti

In het Midden van Mijn Eigen Hart

De Plaats van wie Ik Werkelijk Ben,

de Plaats waar het Om Draait,

Is de Plaats van waar Mijn Eigen Waarheid Heerst.

Ongeacht wat een Waarheid van een ander vindt, denkt, uit & blijft vinden.

Ik blijf Gecentreerd, in een Diep Geloof In MijZelf, Gebaseerd op Mijn Eigen Waarheden.

Ik overdenk de Woorden, ik ga na Wat Ik Er Mee Kan, Ik Voel of het Resoneert van deze uitingen.

Hoe komt het dat de ander iets vindt, deze gedachtes heeft, woorden uitkiest die geuit worden

& blijft vinden van wat er te vinden valt.

Het komt bij Mij absoluut niet overeen & Voel nog eens Na & het Resoneert nog steeds niet.

Ik sla het af & Kies Voor MijZelf.

Ik sla het af & het is niet iets van wat ik vindt, het zijn niet mijn gedachtes, het is niet wat ik uit & blijf vinden.

Ik sla het af & het is niet mijn energie, ik kies ervoor om mijzelf er niet mee te identificeren, niet het vinden, niet het denken, niet het uiten & niet het blijven vinden.

Ik sla het af & stuur de energie terug, van wat niet van mij is & zeker niet aan mij hoeft vast te blijven plakken.

Ik sla het af & omdat Ik Besef, er is geen redenen om mijzelf van Mijn Eigen Pad af te halen, omdat een ander iets vindt & daardoor anders denkt & daardoor uit in woorden, wilt & waar ik moet blijven of zijn & tot slot blijft hangen in het herhalen van het vinden, gedachtes, uitingen & blijft vinden.

Ik Voel & er komt een Inzicht Naar Voren,

die Volledig Vanuit Mijn Zelf Is Afgestemd,

In het Midden van Mijn Eigen Hart

De Plaats waar Mijn Ware Essentie Bevind,

de Plaats van wie Ik Werkelijk Ben.

De Plaats waar het Resoneert & Vibreert op Mijn Eigen Frequentie,

de Plaats waar het Om Draait.

De Plaats waar een Stem de Vrijheid heeft,

Is de Plaats van waar Mijn Eigen Waarheid Heerst.

IK BEDANK De Les, het Geeft Mij Inzicht, over …

In het Midden van Mijn Eigen Hart

De Plaats van wie Ik Werkelijk Ben,

de Plaats waar het Om Draait,

Is de Plaats van waar Mijn Eigen Waarheid Heerst.

Namasté, Liefst Sandra

Blog

SAN RAYS INSPIRATIONS
Hucha Cleansing
zondag 25-2-2024 Hucha CleansingHucha Cleansing is in de Inca Traditie het Reinigen van Je Energie/EnergieVeld,het OpSchonen/Reinigen van vervuilde & zware Energie; zoals beperkte overtuigingen,emoties, trauma's, ziekte, energieën van de omgevingen waar je komt, &zelfs van elektrische apparaten.Hucha draag Je onbewust met Je mee.Hucha verzwaard, belast & is een belemmering voor Je Gezondheid. Hucha Cleansing zijn […]
Innerlijk Kind
zaterdag 24 februari 2024Deel 1; 'Innerlijk Kind' Workshop Intens & Prachtige Dag met Openings Gesprek, Meditatie, Tekening, 'Innerlijk Kind' Kaart,Kracht Dier Boodschap, Kadootje, Foto's, Grabbelen, Groeps Oefeningen, Zang, Dans, Vreugde &Vele Eye-Openers & InZichten van een Lach tot aan een Traan, in Openheid kunnen Delen,Leren, Groeien, Ontwikkeling & Verbinding de Stem van het 'Innerlijk Kind' […]
‘The Way of Life’
zaterdag 10-2-2024Privé Sessie; Persoonlijke BegeleidingSan Rays Inspirations was te Gast bij;Een Prachtige Vrouw, 46 jaar, wonend te Zierikzee(Naam is in Privacy afgeschermd) 'The Way of Life'“Sandra, wat jij doet, dat wil ik ook, dat Is & Betekent voor Mij‘The Way of Life’ " Mijn Reactie;"Kom, laten we gelijk Beginnen!"We maken de huiskamertafel Vrij &Richten onze […]
“Vessel of Love”
9-2-2024 Nieuwe Maan Vanochtend werd ik wakker&ik Hoorde als een Mantra,"Vessel of Love", "Vessel of Love", "Vessel of Love"…hmmmm Interessant, dacht ik zo…ik Voelde Verder; "Wat Verteld het Mij?"&ik Voelde een Stuk Identiteit naar Voren komen;Gevoel van; Leven vanuit Liefde,ja, ik Voelde hoe dat Voelt &er kwam nog meer zachtheid naar voren,dat dit helemaal okey […]
Let’s Meditate ! Challenge
Vandaag, & ook al eerder, vorige week, was ik opzoek naar wat Informatie FamilyTreeDNA,hoe zat dat ook alweer met mijn oude bestaande account???… hmmmm Hulp Vragen &zo kom je dan ook weer in Colombiaanse Contacten-Lijst,personen die ik al in jaren niet meer heb gesproken, &ja dan kunnen we weer eens verder bij kletsen met daarna;"Goh, […]
Dichte Deuren
zondag 4-2-2024 - Persoonlijke BegeleidingSan Rays Inspirations te Gast bijEen Prachtige Man, 53 jaar, wonend te Walcheren(Naam & Woonplaats zijn in privacy afgeschermd) AKASHA KRONIEKEN - DICHTE DEUREN wat vooraf ging,…“Sandra, ik wil Antwoorden & Inzichten over … (Privé Onderwerpen Besproken)”Is goed, we gaan Samen de Akasha Kronieken in om te kijken waar de Antwoorden […]

Copyright © 2022-2023 San Rays Inspirations | Jan Verspoor Photography | ZienWebdesign