Blog

Door Sandra van Sluijs (Sandra Diaz)
Sjamanka Inti
“Je Bent Geliefd!”
Door Sandra van Sluijs (Sandra Diaz)
Sjamanka Inti

Persoonlijke Begeleiding op Afstand
Een Prachtige Man, 53 jaar, wonend te Walcheren
(Naam & Woonplaats zijn in privacy afgeschermd)

Innerlijk Kind & Het Helen van Jouw Eigen Hart in ZelfLiefde 🧡

Innerlijk Kind Gesprek; "Hoe Voel Je Je Vandaag?"
Maar ik voel het niet,
ik weet het niet,
ik ben stuurloos,
welke kant moet ik op,
waar moet ik heen,
ik weet het niet,
wie ben ik,
wat is mijn Identiteit?,
ik weet me naam,
ik weet me leeftijd,
ik weet waar ik woon,
maar wie ben ik,…
werkelijk?
ik weet het niet,
wat wil ik,
wat zijn mijn verlangens,
wat zijn mijn hart verlangens,
ik weet het niet,
wat heb ik nodig,
ik weet het niet,
ik kom niet bij mijn gevoel,
het is weg,
alles is weg,
mijn gevoel is weg,
wie ben ik?,
ik weet het niet,
ik vraag om hulp,
kan je me helpen,
wat moet ik doen?,
waar moet ik beginnen,
wie helpt mij?
hoe moet ik beginnen,
wie brengt mij terug naar mijn Identiteit,
werkelijk, in wie ik écht ben,
hoe kom ik hier uit,
help mij!,
kan je me het in Woorden Vertellen,
kan je me het in Woorden Zeggen,
kan je me het in Woorden Uitleggen,
Vertel & Zeg me,
Vertel & Leg het me Uit In Woorden
wat te doen…

Met Liefde In Woorden Geschreven,
Sandra
San Rays Inspirations

Bewustwording In ZelfLiefde
🧡 Begrip
🧡 GeZien worden
🧡 GeHoord worden
🧡 Aandacht
🧡 Arm om Je Heen
🧡 Warmte
🧡 Liefde
🧡 Genegenheid
🧡 Zachtheid

Lees Volledige Info over de INNERLIJK KIND;

link ⬇️ SAN RAYS INSPIRATIONS - INNERLIJK KIND

Overige Inspiratie – San Rays Inspirations

Wat heeft Jouw Innerlijk Kind Nodig?
Ja, ik wil in Gesprek met Mijn Innerlijk Kind 💌
Aanmelden via e-mail; sanraysinspirations@outlook.com

Blog

SAN RAYS INSPIRATIONS
‘The Way of Life’
zaterdag 10-2-2024Privé Sessie; Persoonlijke BegeleidingSan Rays Inspirations was te Gast bij;Een Prachtige Vrouw, 46 jaar, wonend te Zierikzee(Naam is in Privacy afgeschermd) 'The Way of Life'“Sandra, wat jij doet, dat wil ik ook, dat Is & Betekent voor Mij‘The Way of Life’ " Mijn Reactie;"Kom, laten we gelijk Beginnen!"We maken de huiskamertafel Vrij &Richten onze […]
“Vessel of Love”
9-2-2024 Nieuwe Maan Vanochtend werd ik wakker&ik Hoorde als een Mantra,"Vessel of Love", "Vessel of Love", "Vessel of Love"…hmmmm Interessant, dacht ik zo…ik Voelde Verder; "Wat Verteld het Mij?"&ik Voelde een Stuk Identiteit naar Voren komen;Gevoel van; Leven vanuit Liefde,ja, ik Voelde hoe dat Voelt &er kwam nog meer zachtheid naar voren,dat dit helemaal okey […]
Let’s Meditate ! Challenge
Vandaag, & ook al eerder, vorige week, was ik opzoek naar wat Informatie FamilyTreeDNA,hoe zat dat ook alweer met mijn oude bestaande account???… hmmmm Hulp Vragen &zo kom je dan ook weer in Colombiaanse Contacten-Lijst,personen die ik al in jaren niet meer heb gesproken, &ja dan kunnen we weer eens verder bij kletsen met daarna;"Goh, […]
Dichte Deuren
zondag 4-2-2024 - Persoonlijke BegeleidingSan Rays Inspirations te Gast bijEen Prachtige Man, 53 jaar, wonend te Walcheren(Naam & Woonplaats zijn in privacy afgeschermd) AKASHA KRONIEKEN - DICHTE DEUREN wat vooraf ging,…“Sandra, ik wil Antwoorden & Inzichten over … (Privé Onderwerpen Besproken)”Is goed, we gaan Samen de Akasha Kronieken in om te kijken waar de Antwoorden […]
GOUDEN HERINNERINGEN
Vandaag is het 2-2-2024er zitten Vele Trilling In,in deze datum,met de 2enHet is tevens een PoortDag,de sluier is dan op z'n dunstGeef Je Gunsten Aan,&Zend ze Door naar het Universum,Mediteer 🙏&Geef Jouw Energie Aan,NU met in Combinatie,met deze 2en Energie,JIJ Bent de Creator,van Jouw Eigen Leven,Jouw 'Nieuwe Wereld',Hoe Ziet Jouw 'Nieuwe Wereld' eruit?Uitdragen van Jouw […]
LiefdeVol Leven
ZONNESTRAALLEVENSENERGIEZONNEKRACHTLICHTSTRAAL STRALENDSPRANKELENDSCHITTERDGLINSTERINGEN SHINEYOUR LIGHTLIGHT & SHINE WARMTELIEFDEGENEGENHEID IN VOLLEDIGE ACCEPTATIEBESCHERMDVEILIG LEER TE VERTROUWENOP HET LEVEN,VERTROUWVERTROUWOP HET LEVEN,HEB VERTROUWENIN HET LEVEN IN VRIJHEIDIN VREUGDEIN ENERGIE LEEF JE LEVENHEB JE LEVEN LIEFLIEFDEVOL LEVEN LIEFDE GESCHREVEN 💌SandraSan Rays Inspirations Ja❣️ Ik wil Leren Samenwerken met Mijn Licht Energie Veld ✨✨Licht Energie Veld Openen,✨Licht Energie Veld Zien, Voelen & […]

Copyright © 2022-2023 San Rays Inspirations | Jan Verspoor Photography | ZienWebdesign