Blog

Door Sandra van Sluijs (Sandra Diaz)
Sjamanka Inti
Leer-Moment van de Indianen
Door Sandra van Sluijs (Sandra Diaz)
Sjamanka Inti

Vrijdagmiddag voorbereidingen treffen in verband met de start cursus Intuïtieve Bewustwording, die vanaf september gaan beginnen. Mijn werkmaterialen waren nog niet compleet, dus restte mij om op pad te gaan. Mijn Boodschappenbriefje had ik al gemaakt voor Spirit & zoemde even in op waar ik precies moest zijn, want het ging over twee locaties, maar al gauw kwam Mystiek te Rotterdam sterk naar voren. Ik had 1,2,3 niet zo in de gaten waar het precies zou zijn in Rotterdam, dus zonder daar verder naar te kijken had ik de tomtom al ingesteld & rijden maar… Al gauw zat ik middenin de stad & kreeg een signaal dat ik bijna mijn bestemming zou bereiken, mooi, nu opzoek naar een garage, dus “ik ben opzoek naar een garage”, twee keer bordje volgen & je rijdt zo de garage in, fijn, op geen 2 minuten afstand lopen, stond ik bij de entree van de geweldige, mooie, grote Spirituele winkel Mystiek.

Op met mijn verdere Missie, alle werkmaterialen die ik nog nodig had, waren er, dus inkopen maar & klaar. Wat fijn, want ook daarin ontstaan weer verassende dingen, zoals de Kleuren die ik uitgekozen heb. Ach ik vond het wel een grappig element, maar het klopt dus weer wel! Met wat heen & weer geloop zag ik nog een winkel, & daar stuitte ik op nog wat andere spulletjes die ik nodig had. Daarnaast zat er een winkel die mogelijk ook nog wat in het assortiment zou hebben waar ik naar op zoek was, & ja hoor, binnen no time had ik alles bij elkaar. Dat alles in nog geen straal van een km. Nog even verder rondlopen om even daar te Zijn & op gemakje nog even ergens nog wat eten ga ik met een Voldaan Gevoel weer terug naar het eiland.

Eenmaal thuis pak ik uit & met mijn nieuwe Sjamanen Kaarten Deck, ‘De Helende Kracht van het Sjamanisme’, trek ik mijn eerste kaartje ‘Masker’ Individualiteit. Hmmmm interessant… ‘De sluier van de illusie is gevallen…’, daar wordt mee bedoelt dat Ieder heeft bewust of onbewust vaak een masker op, een masker van waar we achter schuilen van wie We Werkelijk Zijn, de masker is een soort bescherming, waar we ons ‘veilig’ kunnen voelen op het moment als er iets gebeurt, dus de bescherming die nodig is om ons niet gekwetst te voelen of om niet afgewezen te voelen bij een persoon of in een situatie. Het is handig zou je denken, maar in wezen laat je Je Ware Zelf ook niet goed of niet zien. Dat is eigenlijk heel erg zonde!, want als je Je Ware Zelf Durft te Laten Zien, sta Je Geheel in Contact met wie Je Werkelijk Echt Bent, & sta Je Volledig in Je Eigen Kracht. Je laat je niet leiden door angst om gekwetst te voelen of om afgewezen te voelen. In de natuur kan dat ook helemaal niet, omdat iedereen; mens, dier & natuur, met iedereen; mens, dier & natuur in Contact Staat, In Verbinding, dus wij als mensen denken, de illusie dus, dat dat niet zo is, om er achter te komen dat dat dus een illusie is, moet je het Leven vanaf een Ander Perspectief gaan Leren Zien. Het enige wat is als het voelt als een kwetsing of afwijzing is het een LeerLes die Geleerd mag worden wat voor jouw een kwetsing of afwijzing Betekent, die antwoorden liggen In Jouw Zelf om daar achter te komen, hierin kom Je tot Inzichten, Leer-Momenten & Groei-Momenten.

Spirit zegt; “De sluier van de illusie is gevallen & Je Ware Zelf wordt Zichtbaar voor Jezelf & voor Anderen. Verberg je echte ik niet langer. Laat Zien Wie Je Echt Bent & Aanvaard dat Je Uniek Bent. De Wereld heeft lang genoeg op Jouw Gewacht, Vereer hem nu met Jouw Individualiteit. Het Moment is Gekomen waarop je Je niet langer verstopt achter maatschappelijke verwachtingen. Je hebt dat maker lang genoeg gedragen. Je verlangen om je aan te passen aan de wereld om je heen heeft de diepe roep van Je Ziel gesmoord. Toon Je Echte Ik zonder angst.”

HET MASKER SPREEKT

“Gooi je masker af, laat Zien wie Je Bent

Verberg je niet, want dit is Jouw Moment

Leef Je Leven, Durf Je Zelf te Tonen

Wees Trots, dan zul Je Ver Komen”

Aho

Inti

Sandra Diaz

Blog

SAN RAYS INSPIRATIONS
Dreaming the World into Being
10-3-2024 Nieuwe Maan 🌚Nieuwe Intenties ✨ Welke zaadjes ga Je Zaaien ?Wat Zijn Jouw Intenties, Wensen & Dromen ?Waar Wil & Geef Je Aandacht Aan; 🌱Wat Mag tot Groei & Bloei komen ? 🌹Intenties; met Aandacht & LiefdeVol InZetten 💖Creëren & Creaties ✨Groeien & UitGroeien naar Jouw Wensen 🌠Droom het Leven in het NU 🙏 […]
💖 Dankbaarheid 💖
💗Healing I AM Affirmaties om Je Dieper💗 te Helpen Ik Ben me Bewust van Mijn Gedachten.Ik laat alleen Gedachten Toe die Voortkomen Uit Liefde,Geboren uit Respect voor MijZelf & alle Levende Wezens. Ik Ben een Alchymist.Ik kan Alles wat Ik Ervaar Omzetten in een Gouden Kans om te Groeien. Ik Ben een Krachtige Schepper.Ik Ben […]
🙏 Dankbaar 🙏
Waar Ben Jij Allemaal Dankbaar voor? ✨De Eerste ZonneStralen & het Heerlijke Lente Gevoel ✨Zuurstof van de Natuur & de Vogeltjes die Tweeten ✨De Eerste Bloemen Bloeien in de Tuin ✨Een Fijn Huis & Thuis; een Woning Jouw Eigen Fijne Plek ✨Frisse Douchen & Kleding waar Je Fijn in Voelt ✨Je Lichaam, Je Voeten & […]
Hucha Cleansing
zondag 25-2-2024 Hucha CleansingHucha Cleansing is in de Inca Traditie het Reinigen van Je Energie/EnergieVeld,het OpSchonen/Reinigen van vervuilde & zware Energie; zoals beperkte overtuigingen,emoties, trauma's, ziekte, energieën van de omgevingen waar je komt, &zelfs van elektrische apparaten.Hucha draag Je onbewust met Je mee.Hucha verzwaard, belast & is een belemmering voor Je Gezondheid. Hucha Cleansing zijn […]
Innerlijk Kind
zaterdag 24 februari 2024Deel 1; 'Innerlijk Kind' Workshop Intens & Prachtige Dag met Openings Gesprek, Meditatie, Tekening, 'Innerlijk Kind' Kaart,Kracht Dier Boodschap, Kadootje, Foto's, Grabbelen, Groeps Oefeningen, Zang, Dans, Vreugde &Vele Eye-Openers & InZichten van een Lach tot aan een Traan, in Openheid kunnen Delen,Leren, Groeien, Ontwikkeling & Verbinding de Stem van het 'Innerlijk Kind' […]
‘The Way of Life’
zaterdag 10-2-2024Privé Sessie; Persoonlijke BegeleidingSan Rays Inspirations was te Gast bij;Een Prachtige Vrouw, 46 jaar, wonend te Zierikzee(Naam is in Privacy afgeschermd) 'The Way of Life'“Sandra, wat jij doet, dat wil ik ook, dat Is & Betekent voor Mij‘The Way of Life’ " Mijn Reactie;"Kom, laten we gelijk Beginnen!"We maken de huiskamertafel Vrij &Richten onze […]

Copyright © 2022-2024 San Rays Inspirations | Jan Verspoor Photography | ZienWebdesign