Blog

Door Sandra van Sluijs (Sandra Diaz)
Sjamanka Inti
Liefde Voor JeZelf
Door Sandra van Sluijs (Sandra Diaz)
Sjamanka Inti

Liefde Voor JeZelf

TOEN IK VAN MEZELF BEGON TE HOUDEN
zag ik in dat mijn onrust & emotioneel lijden Signalen Zijn
dat ik niet Leef In Harmonie Met Mezelf
Nu Weet Ik; dat is Authenticiteit

TOEN IK VAN MEZELF BEGON TE HOUDEN
Begreep Ik dat Ik Altijd op Het Juiste Moment
op De Juiste Plek Ben
& dat Alles Gebeurt op Precies Het Juiste Moment
Ik Kan dus Rustig Zijn
Nu Weet Ik; dat is ZelfVertrouwen

TOEN IK VAN MEZELF BEGON TE HOUDEN
verlangde ik niet langer naar een ander leven
& Zag Ik dat Alles In De Wereld Om Me Heen
Een Uitnodiging Is om Me te Ontwikkelen
Nu Weet Ik; dat is Groei

TOEN IK VAN MEZELF BEGON TE HOUDEN
stopte ik om elke minuut in te vullen &
plannen voor de toekomst te maken
Nu Doe Ik Alleen dat Waar Ik Blij Van Word
Waar Ik Van Houw & wat Mijn Hart Laat Zingen
Op Mijn Eigen Manier & in Mijn Eigen Tempo
Nu Weet Ik; dat is Eenvoud

TOEN IK VAN MEZELF BEGON TE HOUDEN
heb ik losgelaten wat niet goed voor me was;
voeding, mensen, spullen, situaties
& alles wat aan me trok, wat me weg leidde van mezelf
eerst noemde ik het ‘Gezond egoïsme’
Nu Weet Ik; dat is Liefde voor Jezelf

TOEN IK VAN MEZELF BEGON TE HOUDEN
begreep ik hoeveel ik iemand kan kwetsen
als ik mijn verlangens opdring
zelfs als ik wist dat de tijd er niet rijp voor was &
de ander er niet klaar voor was

zelfs als ík die ander was
Nu Weet Ik; dat is Respect

TOEN IK VAN MEZELF BEGON TE HOUDEN
stopte ik met steeds mijn gelijk te willen halen
& sindsdien merk ik steeds vaker
dat niets zwart of wit is
Nu Weet Ik; dat is Bescheidenheid

TOEN IK VAN MEZELF BEGON TE HOUDEN
wilde ik niet langer in het verleden leven &
me geen zorgen meer maken over de toekomst
Nu Leef Ik Alleen In Het Moment
In het Hier & Nu, Waarin Alles Gebeurt
& Ik Noem dat Zijn

TOEN IK VAN MEZELF BEGON TE HOUDEN
zag ik in dat mijn gedachten
met me aan de haal kunnen gaan &
me een naar gevoel kunnen geven.
Maar toen Ik Mijn Hart Liet Spreken,
werd Mijn Mind een WaardeVolle BondGenoot,
Nu noem ik deze Verbinding;
Wijsheid van het Hart

WANNEER WE VAN ONSZELF GAAN HOUDEN
hoeven we niet langer bang te zijn voor confrontaties
met onszelf of met anderen
zelfs Sterren botsen weleens &
daaruit worden weer Nieuwe Werelden Geboren
Nu Weet Ik; dat is Leven

Geïnspireerd; Charlie Chaplin (1889-1977)
‘Liefde Voor Jezelf’

Liefs Sandra

Blog

SAN RAYS INSPIRATIONS
Dreaming the World into Being
10-3-2024 Nieuwe Maan 🌚Nieuwe Intenties ✨ Welke zaadjes ga Je Zaaien ?Wat Zijn Jouw Intenties, Wensen & Dromen ?Waar Wil & Geef Je Aandacht Aan; 🌱Wat Mag tot Groei & Bloei komen ? 🌹Intenties; met Aandacht & LiefdeVol InZetten 💖Creëren & Creaties ✨Groeien & UitGroeien naar Jouw Wensen 🌠Droom het Leven in het NU 🙏 […]
💖 Dankbaarheid 💖
💗Healing I AM Affirmaties om Je Dieper💗 te Helpen Ik Ben me Bewust van Mijn Gedachten.Ik laat alleen Gedachten Toe die Voortkomen Uit Liefde,Geboren uit Respect voor MijZelf & alle Levende Wezens. Ik Ben een Alchymist.Ik kan Alles wat Ik Ervaar Omzetten in een Gouden Kans om te Groeien. Ik Ben een Krachtige Schepper.Ik Ben […]
🙏 Dankbaar 🙏
Waar Ben Jij Allemaal Dankbaar voor? ✨De Eerste ZonneStralen & het Heerlijke Lente Gevoel ✨Zuurstof van de Natuur & de Vogeltjes die Tweeten ✨De Eerste Bloemen Bloeien in de Tuin ✨Een Fijn Huis & Thuis; een Woning Jouw Eigen Fijne Plek ✨Frisse Douchen & Kleding waar Je Fijn in Voelt ✨Je Lichaam, Je Voeten & […]
Hucha Cleansing
zondag 25-2-2024 Hucha CleansingHucha Cleansing is in de Inca Traditie het Reinigen van Je Energie/EnergieVeld,het OpSchonen/Reinigen van vervuilde & zware Energie; zoals beperkte overtuigingen,emoties, trauma's, ziekte, energieën van de omgevingen waar je komt, &zelfs van elektrische apparaten.Hucha draag Je onbewust met Je mee.Hucha verzwaard, belast & is een belemmering voor Je Gezondheid. Hucha Cleansing zijn […]
Innerlijk Kind
zaterdag 24 februari 2024Deel 1; 'Innerlijk Kind' Workshop Intens & Prachtige Dag met Openings Gesprek, Meditatie, Tekening, 'Innerlijk Kind' Kaart,Kracht Dier Boodschap, Kadootje, Foto's, Grabbelen, Groeps Oefeningen, Zang, Dans, Vreugde &Vele Eye-Openers & InZichten van een Lach tot aan een Traan, in Openheid kunnen Delen,Leren, Groeien, Ontwikkeling & Verbinding de Stem van het 'Innerlijk Kind' […]
‘The Way of Life’
zaterdag 10-2-2024Privé Sessie; Persoonlijke BegeleidingSan Rays Inspirations was te Gast bij;Een Prachtige Vrouw, 46 jaar, wonend te Zierikzee(Naam is in Privacy afgeschermd) 'The Way of Life'“Sandra, wat jij doet, dat wil ik ook, dat Is & Betekent voor Mij‘The Way of Life’ " Mijn Reactie;"Kom, laten we gelijk Beginnen!"We maken de huiskamertafel Vrij &Richten onze […]

Copyright © 2022-2024 San Rays Inspirations | Jan Verspoor Photography | ZienWebdesign