Blog

Door Sandra van Sluijs (Sandra Diaz)
Sjamanka Inti
Poort van Bewustwording-Transformatie-BeVrijding-VerLichting
Door Sandra van Sluijs (Sandra Diaz)
Sjamanka Inti

Privé Sessie; Persoonlijke Begeleiding
Een Prachtige Dame, 42 jaar, wonend te Schouwen-Duiveland
was te Gast bij San Rays Inspirations
(Naam & Woonplaats zijn in privacy afgeschermd

Poort van Bewustwording-Transformatie-BeVrijding-VerLichting

Wat vooraf ging;
“Sandra, hoe kan het zijn,
dat ik stemmen in mijn hoofd hoor???”,
dit gaat hele dagen door
&
het stopt ook niet,
schreeuwende stemmen,
ik loop hier al jaren mee
&
ik gebruik medicatie om dit te dempen,
maar ik wil helemaal geen medicatie gebruiken,
door medicatie gebruik,
voel ik me afgestompt,
in mijn gevoel
&
sta ik minder open voor het leven…

Ik wordt erop gewezen,
om altijd de medicatie
te blijven gebruiken,
want
er valt verder niets anders te doen,
zeggen ze,
vanuit de reguliere zorg,
maar ik wil helemaal geen medicatie gebruiken,
door medicatie gebruik,
voel ik me afgestompt,
in mijn gevoel
&
sta ik minder open voor het leven…

Kan jij me helpen?

De Stemmen Willen Gehoord Worden,
De Stemmen Hebben verborgen Boodschappen,
De Stemmen Hebben Je wat te Vertellen,
De Stem Verteld,
de onvertelde Verhalen,
& deze
Willen Gehoord Worden,
de onverwerkte Verhalen,
& deze
Willen Geheeld Worden,

Energetische Verbindingen,
waarin Je Zelf mee Verbonden Bent,
onbewust,
Energetische Verbindingen,
waarin Je Zelf Verbonden Bent met het verleden,
onbewust,
het verleden,
het verre verleden,
ver als eeuwen terug in het verleden,

De Stemmen Hebben verborgen Boodschappen,
zoals???
diep gewortelde angsten,
diep gewortelde pijnen,
diep gewortelde verdriet,
deze diep gewortelde emoties,
deze diep gewortelde trauma’s,
vragen voor Verwerking,
vragen voor Heling,

BEWUSTWORDING,
&
TRANSFORMATIE van;
diep gewortelde angsten,
diep gewortelde pijnen,
diep gewortelde verdriet,
diep gewortelde emoties,
diep gewortelde trauma’s

doorvoelen,
geheel doorvoelen,
&
blijven staan,
Face It,
& verwerken,

BEVRIJDING van;
angsten,
pijnen,
verdriet,
emoties,
trauma’s

VERLICHTING
einde van lijden

Energetische Verbindingen,
kunnen dus je dagelijkse leven enorm beïnvloeden,
in het Leven van het NU,

& wat NU?

Ja! ik kan je helpen !
Poort van Bewustwording-Transformatie-Bevrijding-Verlichting

Ja, dat wil ik ook ❣️
Privé Sessie; Persoonlijke Begeleiding
Berichtje via 💌 sanraysinspirations@outlook.com

Reactie van de Prachtige Dame Zelf;
Ik werd warm ontvangen met heerlijke thee…
na ons thee moment en een fijn en open gesprek heeft Sandra me mee genomen in een spirituele reis die we samen hebben bewandeld..
met de stappen op de grond was het voor mij duidelijk waar we ons in de reis bevonden..
er werd dankzij de liefdevolle begeleiding van Sandra veel losgemaakt wat ik heb mogen transformeren naar het licht.
Sandra zegt de juiste woorden op het juiste moment, precies wat ik nodig had!
Dankjewel voor deze bijzondere en mooie reis. 💜🙏🏻🌟

Blog

SAN RAYS INSPIRATIONS
Dreaming the World into Being
10-3-2024 Nieuwe Maan 🌚Nieuwe Intenties ✨ Welke zaadjes ga Je Zaaien ?Wat Zijn Jouw Intenties, Wensen & Dromen ?Waar Wil & Geef Je Aandacht Aan; 🌱Wat Mag tot Groei & Bloei komen ? 🌹Intenties; met Aandacht & LiefdeVol InZetten 💖Creëren & Creaties ✨Groeien & UitGroeien naar Jouw Wensen 🌠Droom het Leven in het NU 🙏 […]
💖 Dankbaarheid 💖
💗Healing I AM Affirmaties om Je Dieper💗 te Helpen Ik Ben me Bewust van Mijn Gedachten.Ik laat alleen Gedachten Toe die Voortkomen Uit Liefde,Geboren uit Respect voor MijZelf & alle Levende Wezens. Ik Ben een Alchymist.Ik kan Alles wat Ik Ervaar Omzetten in een Gouden Kans om te Groeien. Ik Ben een Krachtige Schepper.Ik Ben […]
🙏 Dankbaar 🙏
Waar Ben Jij Allemaal Dankbaar voor? ✨De Eerste ZonneStralen & het Heerlijke Lente Gevoel ✨Zuurstof van de Natuur & de Vogeltjes die Tweeten ✨De Eerste Bloemen Bloeien in de Tuin ✨Een Fijn Huis & Thuis; een Woning Jouw Eigen Fijne Plek ✨Frisse Douchen & Kleding waar Je Fijn in Voelt ✨Je Lichaam, Je Voeten & […]
Hucha Cleansing
zondag 25-2-2024 Hucha CleansingHucha Cleansing is in de Inca Traditie het Reinigen van Je Energie/EnergieVeld,het OpSchonen/Reinigen van vervuilde & zware Energie; zoals beperkte overtuigingen,emoties, trauma's, ziekte, energieën van de omgevingen waar je komt, &zelfs van elektrische apparaten.Hucha draag Je onbewust met Je mee.Hucha verzwaard, belast & is een belemmering voor Je Gezondheid. Hucha Cleansing zijn […]
Innerlijk Kind
zaterdag 24 februari 2024Deel 1; 'Innerlijk Kind' Workshop Intens & Prachtige Dag met Openings Gesprek, Meditatie, Tekening, 'Innerlijk Kind' Kaart,Kracht Dier Boodschap, Kadootje, Foto's, Grabbelen, Groeps Oefeningen, Zang, Dans, Vreugde &Vele Eye-Openers & InZichten van een Lach tot aan een Traan, in Openheid kunnen Delen,Leren, Groeien, Ontwikkeling & Verbinding de Stem van het 'Innerlijk Kind' […]
‘The Way of Life’
zaterdag 10-2-2024Privé Sessie; Persoonlijke BegeleidingSan Rays Inspirations was te Gast bij;Een Prachtige Vrouw, 46 jaar, wonend te Zierikzee(Naam is in Privacy afgeschermd) 'The Way of Life'“Sandra, wat jij doet, dat wil ik ook, dat Is & Betekent voor Mij‘The Way of Life’ " Mijn Reactie;"Kom, laten we gelijk Beginnen!"We maken de huiskamertafel Vrij &Richten onze […]

Copyright © 2022-2024 San Rays Inspirations | Jan Verspoor Photography | ZienWebdesign