Blog

Door Sandra van Sluijs (Sandra Diaz)
Sjamanka Inti
Poort van Bewustwording-Transformatie-BeVrijding-VerLichting
Door Sandra van Sluijs (Sandra Diaz)
Sjamanka Inti

Privé Sessie; Persoonlijke Begeleiding
Een Prachtige Dame, 42 jaar, wonend te Schouwen-Duiveland
was te Gast bij San Rays Inspirations
(Naam & Woonplaats zijn in privacy afgeschermd

Poort van Bewustwording-Transformatie-BeVrijding-VerLichting

Wat vooraf ging;
“Sandra, hoe kan het zijn,
dat ik stemmen in mijn hoofd hoor???”,
dit gaat hele dagen door
&
het stopt ook niet,
schreeuwende stemmen,
ik loop hier al jaren mee
&
ik gebruik medicatie om dit te dempen,
maar ik wil helemaal geen medicatie gebruiken,
door medicatie gebruik,
voel ik me afgestompt,
in mijn gevoel
&
sta ik minder open voor het leven…

Ik wordt erop gewezen,
om altijd de medicatie
te blijven gebruiken,
want
er valt verder niets anders te doen,
zeggen ze,
vanuit de reguliere zorg,
maar ik wil helemaal geen medicatie gebruiken,
door medicatie gebruik,
voel ik me afgestompt,
in mijn gevoel
&
sta ik minder open voor het leven…

Kan jij me helpen?

De Stemmen Willen Gehoord Worden,
De Stemmen Hebben verborgen Boodschappen,
De Stemmen Hebben Je wat te Vertellen,
De Stem Verteld,
de onvertelde Verhalen,
& deze
Willen Gehoord Worden,
de onverwerkte Verhalen,
& deze
Willen Geheeld Worden,

Energetische Verbindingen,
waarin Je Zelf mee Verbonden Bent,
onbewust,
Energetische Verbindingen,
waarin Je Zelf Verbonden Bent met het verleden,
onbewust,
het verleden,
het verre verleden,
ver als eeuwen terug in het verleden,

De Stemmen Hebben verborgen Boodschappen,
zoals???
diep gewortelde angsten,
diep gewortelde pijnen,
diep gewortelde verdriet,
deze diep gewortelde emoties,
deze diep gewortelde trauma’s,
vragen voor Verwerking,
vragen voor Heling,

BEWUSTWORDING,
&
TRANSFORMATIE van;
diep gewortelde angsten,
diep gewortelde pijnen,
diep gewortelde verdriet,
diep gewortelde emoties,
diep gewortelde trauma’s

doorvoelen,
geheel doorvoelen,
&
blijven staan,
Face It,
& verwerken,

BEVRIJDING van;
angsten,
pijnen,
verdriet,
emoties,
trauma’s

VERLICHTING
einde van lijden

Energetische Verbindingen,
kunnen dus je dagelijkse leven enorm beïnvloeden,
in het Leven van het NU,

& wat NU?

Ja! ik kan je helpen !
Poort van Bewustwording-Transformatie-Bevrijding-Verlichting

Ja, dat wil ik ook ❣️
Privé Sessie; Persoonlijke Begeleiding
Berichtje via 💌 sanraysinspirations@outlook.com

Reactie van de Prachtige Dame Zelf;
Ik werd warm ontvangen met heerlijke thee…
na ons thee moment en een fijn en open gesprek heeft Sandra me mee genomen in een spirituele reis die we samen hebben bewandeld..
met de stappen op de grond was het voor mij duidelijk waar we ons in de reis bevonden..
er werd dankzij de liefdevolle begeleiding van Sandra veel losgemaakt wat ik heb mogen transformeren naar het licht.
Sandra zegt de juiste woorden op het juiste moment, precies wat ik nodig had!
Dankjewel voor deze bijzondere en mooie reis. 💜🙏🏻🌟

Blog

SAN RAYS INSPIRATIONS
‘The Way of Life’
zaterdag 10-2-2024Privé Sessie; Persoonlijke BegeleidingSan Rays Inspirations was te Gast bij;Een Prachtige Vrouw, 46 jaar, wonend te Zierikzee(Naam is in Privacy afgeschermd) 'The Way of Life'“Sandra, wat jij doet, dat wil ik ook, dat Is & Betekent voor Mij‘The Way of Life’ " Mijn Reactie;"Kom, laten we gelijk Beginnen!"We maken de huiskamertafel Vrij &Richten onze […]
“Vessel of Love”
9-2-2024 Nieuwe Maan Vanochtend werd ik wakker&ik Hoorde als een Mantra,"Vessel of Love", "Vessel of Love", "Vessel of Love"…hmmmm Interessant, dacht ik zo…ik Voelde Verder; "Wat Verteld het Mij?"&ik Voelde een Stuk Identiteit naar Voren komen;Gevoel van; Leven vanuit Liefde,ja, ik Voelde hoe dat Voelt &er kwam nog meer zachtheid naar voren,dat dit helemaal okey […]
Let’s Meditate ! Challenge
Vandaag, & ook al eerder, vorige week, was ik opzoek naar wat Informatie FamilyTreeDNA,hoe zat dat ook alweer met mijn oude bestaande account???… hmmmm Hulp Vragen &zo kom je dan ook weer in Colombiaanse Contacten-Lijst,personen die ik al in jaren niet meer heb gesproken, &ja dan kunnen we weer eens verder bij kletsen met daarna;"Goh, […]
Dichte Deuren
zondag 4-2-2024 - Persoonlijke BegeleidingSan Rays Inspirations te Gast bijEen Prachtige Man, 53 jaar, wonend te Walcheren(Naam & Woonplaats zijn in privacy afgeschermd) AKASHA KRONIEKEN - DICHTE DEUREN wat vooraf ging,…“Sandra, ik wil Antwoorden & Inzichten over … (Privé Onderwerpen Besproken)”Is goed, we gaan Samen de Akasha Kronieken in om te kijken waar de Antwoorden […]
GOUDEN HERINNERINGEN
Vandaag is het 2-2-2024er zitten Vele Trilling In,in deze datum,met de 2enHet is tevens een PoortDag,de sluier is dan op z'n dunstGeef Je Gunsten Aan,&Zend ze Door naar het Universum,Mediteer 🙏&Geef Jouw Energie Aan,NU met in Combinatie,met deze 2en Energie,JIJ Bent de Creator,van Jouw Eigen Leven,Jouw 'Nieuwe Wereld',Hoe Ziet Jouw 'Nieuwe Wereld' eruit?Uitdragen van Jouw […]
LiefdeVol Leven
ZONNESTRAALLEVENSENERGIEZONNEKRACHTLICHTSTRAAL STRALENDSPRANKELENDSCHITTERDGLINSTERINGEN SHINEYOUR LIGHTLIGHT & SHINE WARMTELIEFDEGENEGENHEID IN VOLLEDIGE ACCEPTATIEBESCHERMDVEILIG LEER TE VERTROUWENOP HET LEVEN,VERTROUWVERTROUWOP HET LEVEN,HEB VERTROUWENIN HET LEVEN IN VRIJHEIDIN VREUGDEIN ENERGIE LEEF JE LEVENHEB JE LEVEN LIEFLIEFDEVOL LEVEN LIEFDE GESCHREVEN 💌SandraSan Rays Inspirations Ja❣️ Ik wil Leren Samenwerken met Mijn Licht Energie Veld ✨✨Licht Energie Veld Openen,✨Licht Energie Veld Zien, Voelen & […]

Copyright © 2022-2023 San Rays Inspirations | Jan Verspoor Photography | ZienWebdesign