Blog

Door Sandra van Sluijs (Sandra Diaz)
Sjamanka Inti
Processen met Mijn Innerlijk Kind
Door Sandra van Sluijs (Sandra Diaz)
Sjamanka Inti

De afgelopen dagen werd ik zelf Uitgedaagd
voor het verder Helen van de verborgen diepere lagen
van Mijn Innerlijk Kind.
wat vooraf ging…
In de afgelopen twee weken kwam het woord "Moeder"
elke keer naar voren in mijn buitenwereld, & zoals ik het dan zeg,
is het; 'Moeder' wilt Mij wat Vertellen,
er wilt iets duidelijk iets Gezegd worden,
& om daar op in te tunen,
is in Meditatie gaan,
om de Antwoorden te kunnen Horen.

De dagen vlogen voorbij
& kwam er niet meer aan toe om dat te doen,
totdat ik afgelopen zaterdag zelf mee deed aan
Workshop FamilieOpstelling; 'Helende Zinnen'.
Het komt zoals het komt & ook hierin zoals ik het dan zeg,
je wordt geleid in wat er voor jouw het Beste Is &
dat werd me tijdens de workshop Volledig Duidelijk;
Het verder Helen van de verborgen dieper lagen van
Mijn Innerlijk Kind.
De lagen van emoties kwamen één voor één langs zoals;
angst, boos, lachen & verdriet.
zeer Leerzaam &
er doorheen gaan, DoorVoelen voor Verwerking is van Belang!

Gisteren kreeg ik de Inzicht; 'Erkenning' door,
daarop volgend heb ik 'Erkenning'
wat voor Mij 'Erkenning Betekent'
Uit Geschreven & graag wil ik deze met Je Delen

In Liefde Geschreven,
Sandra

Erkenning
Erkenning in een Warmte van Welkom
Erkenning in een Warmte van Ruimte
Erkenning in een Warmte van Zijn

Warmte van Welkom
Erkenning in Gezien Zijn,
als een zachte Glimlach
Erkenning in Gehoord Zijn,
als een Moment van Aandacht
Warmte van Welkom;
Ik heb Vreugde wanneer ik Je Zie & Hoor in de Momenten
als Jij Bij me Bent

Warmte van Ruimte
Erkenning in de Ruimte van Bescherming,
Je Bent Beschermd & Voel Je Veilig
Erkenning in de Ruimte van Veilig Zijn,
Je Bent Veilig & Voel Je Beschermd
Warmte van Ruimte;
Ik Creëer Ruimte waar Je Vrij In kunt Zijn, Voelen &
Bewegen voor Je Eigen Ontwikkelingen

Warmte van Zijn
Erkenning In Liefde vanuit Mijn Hart;
Warmte van Welkom
Erkenning In Liefde vanuit Mijn Hart;
Warmte van Ruimte

Warmte van Zijn;
Ik heb Je Lief,
een Knuffel & een Kus,
Ik Houw van Jouw
🩷

In Liefde Geschreven,
Sandra

Blog

SAN RAYS INSPIRATIONS
‘The Way of Life’
zaterdag 10-2-2024Privé Sessie; Persoonlijke BegeleidingSan Rays Inspirations was te Gast bij;Een Prachtige Vrouw, 46 jaar, wonend te Zierikzee(Naam is in Privacy afgeschermd) 'The Way of Life'“Sandra, wat jij doet, dat wil ik ook, dat Is & Betekent voor Mij‘The Way of Life’ " Mijn Reactie;"Kom, laten we gelijk Beginnen!"We maken de huiskamertafel Vrij &Richten onze […]
“Vessel of Love”
9-2-2024 Nieuwe Maan Vanochtend werd ik wakker&ik Hoorde als een Mantra,"Vessel of Love", "Vessel of Love", "Vessel of Love"…hmmmm Interessant, dacht ik zo…ik Voelde Verder; "Wat Verteld het Mij?"&ik Voelde een Stuk Identiteit naar Voren komen;Gevoel van; Leven vanuit Liefde,ja, ik Voelde hoe dat Voelt &er kwam nog meer zachtheid naar voren,dat dit helemaal okey […]
Let’s Meditate ! Challenge
Vandaag, & ook al eerder, vorige week, was ik opzoek naar wat Informatie FamilyTreeDNA,hoe zat dat ook alweer met mijn oude bestaande account???… hmmmm Hulp Vragen &zo kom je dan ook weer in Colombiaanse Contacten-Lijst,personen die ik al in jaren niet meer heb gesproken, &ja dan kunnen we weer eens verder bij kletsen met daarna;"Goh, […]
Dichte Deuren
zondag 4-2-2024 - Persoonlijke BegeleidingSan Rays Inspirations te Gast bijEen Prachtige Man, 53 jaar, wonend te Walcheren(Naam & Woonplaats zijn in privacy afgeschermd) AKASHA KRONIEKEN - DICHTE DEUREN wat vooraf ging,…“Sandra, ik wil Antwoorden & Inzichten over … (Privé Onderwerpen Besproken)”Is goed, we gaan Samen de Akasha Kronieken in om te kijken waar de Antwoorden […]
GOUDEN HERINNERINGEN
Vandaag is het 2-2-2024er zitten Vele Trilling In,in deze datum,met de 2enHet is tevens een PoortDag,de sluier is dan op z'n dunstGeef Je Gunsten Aan,&Zend ze Door naar het Universum,Mediteer 🙏&Geef Jouw Energie Aan,NU met in Combinatie,met deze 2en Energie,JIJ Bent de Creator,van Jouw Eigen Leven,Jouw 'Nieuwe Wereld',Hoe Ziet Jouw 'Nieuwe Wereld' eruit?Uitdragen van Jouw […]
LiefdeVol Leven
ZONNESTRAALLEVENSENERGIEZONNEKRACHTLICHTSTRAAL STRALENDSPRANKELENDSCHITTERDGLINSTERINGEN SHINEYOUR LIGHTLIGHT & SHINE WARMTELIEFDEGENEGENHEID IN VOLLEDIGE ACCEPTATIEBESCHERMDVEILIG LEER TE VERTROUWENOP HET LEVEN,VERTROUWVERTROUWOP HET LEVEN,HEB VERTROUWENIN HET LEVEN IN VRIJHEIDIN VREUGDEIN ENERGIE LEEF JE LEVENHEB JE LEVEN LIEFLIEFDEVOL LEVEN LIEFDE GESCHREVEN 💌SandraSan Rays Inspirations Ja❣️ Ik wil Leren Samenwerken met Mijn Licht Energie Veld ✨✨Licht Energie Veld Openen,✨Licht Energie Veld Zien, Voelen & […]

Copyright © 2022-2023 San Rays Inspirations | Jan Verspoor Photography | ZienWebdesign