Blog

Door Sandra van Sluijs (Sandra Diaz)
Sjamanka Inti
Processen met Mijn Innerlijk Kind
Door Sandra van Sluijs (Sandra Diaz)
Sjamanka Inti

De afgelopen dagen werd ik zelf Uitgedaagd
voor het verder Helen van de verborgen diepere lagen
van Mijn Innerlijk Kind.
wat vooraf ging…
In de afgelopen twee weken kwam het woord "Moeder"
elke keer naar voren in mijn buitenwereld, & zoals ik het dan zeg,
is het; 'Moeder' wilt Mij wat Vertellen,
er wilt iets duidelijk iets Gezegd worden,
& om daar op in te tunen,
is in Meditatie gaan,
om de Antwoorden te kunnen Horen.

De dagen vlogen voorbij
& kwam er niet meer aan toe om dat te doen,
totdat ik afgelopen zaterdag zelf mee deed aan
Workshop FamilieOpstelling; 'Helende Zinnen'.
Het komt zoals het komt & ook hierin zoals ik het dan zeg,
je wordt geleid in wat er voor jouw het Beste Is &
dat werd me tijdens de workshop Volledig Duidelijk;
Het verder Helen van de verborgen dieper lagen van
Mijn Innerlijk Kind.
De lagen van emoties kwamen één voor één langs zoals;
angst, boos, lachen & verdriet.
zeer Leerzaam &
er doorheen gaan, DoorVoelen voor Verwerking is van Belang!

Gisteren kreeg ik de Inzicht; 'Erkenning' door,
daarop volgend heb ik 'Erkenning'
wat voor Mij 'Erkenning Betekent'
Uit Geschreven & graag wil ik deze met Je Delen

In Liefde Geschreven,
Sandra

Erkenning
Erkenning in een Warmte van Welkom
Erkenning in een Warmte van Ruimte
Erkenning in een Warmte van Zijn

Warmte van Welkom
Erkenning in Gezien Zijn,
als een zachte Glimlach
Erkenning in Gehoord Zijn,
als een Moment van Aandacht
Warmte van Welkom;
Ik heb Vreugde wanneer ik Je Zie & Hoor in de Momenten
als Jij Bij me Bent

Warmte van Ruimte
Erkenning in de Ruimte van Bescherming,
Je Bent Beschermd & Voel Je Veilig
Erkenning in de Ruimte van Veilig Zijn,
Je Bent Veilig & Voel Je Beschermd
Warmte van Ruimte;
Ik Creëer Ruimte waar Je Vrij In kunt Zijn, Voelen &
Bewegen voor Je Eigen Ontwikkelingen

Warmte van Zijn
Erkenning In Liefde vanuit Mijn Hart;
Warmte van Welkom
Erkenning In Liefde vanuit Mijn Hart;
Warmte van Ruimte

Warmte van Zijn;
Ik heb Je Lief,
een Knuffel & een Kus,
Ik Houw van Jouw
🩷

In Liefde Geschreven,
Sandra

Blog

SAN RAYS INSPIRATIONS
Dreaming the World into Being
10-3-2024 Nieuwe Maan 🌚Nieuwe Intenties ✨ Welke zaadjes ga Je Zaaien ?Wat Zijn Jouw Intenties, Wensen & Dromen ?Waar Wil & Geef Je Aandacht Aan; 🌱Wat Mag tot Groei & Bloei komen ? 🌹Intenties; met Aandacht & LiefdeVol InZetten 💖Creëren & Creaties ✨Groeien & UitGroeien naar Jouw Wensen 🌠Droom het Leven in het NU 🙏 […]
💖 Dankbaarheid 💖
💗Healing I AM Affirmaties om Je Dieper💗 te Helpen Ik Ben me Bewust van Mijn Gedachten.Ik laat alleen Gedachten Toe die Voortkomen Uit Liefde,Geboren uit Respect voor MijZelf & alle Levende Wezens. Ik Ben een Alchymist.Ik kan Alles wat Ik Ervaar Omzetten in een Gouden Kans om te Groeien. Ik Ben een Krachtige Schepper.Ik Ben […]
🙏 Dankbaar 🙏
Waar Ben Jij Allemaal Dankbaar voor? ✨De Eerste ZonneStralen & het Heerlijke Lente Gevoel ✨Zuurstof van de Natuur & de Vogeltjes die Tweeten ✨De Eerste Bloemen Bloeien in de Tuin ✨Een Fijn Huis & Thuis; een Woning Jouw Eigen Fijne Plek ✨Frisse Douchen & Kleding waar Je Fijn in Voelt ✨Je Lichaam, Je Voeten & […]
Hucha Cleansing
zondag 25-2-2024 Hucha CleansingHucha Cleansing is in de Inca Traditie het Reinigen van Je Energie/EnergieVeld,het OpSchonen/Reinigen van vervuilde & zware Energie; zoals beperkte overtuigingen,emoties, trauma's, ziekte, energieën van de omgevingen waar je komt, &zelfs van elektrische apparaten.Hucha draag Je onbewust met Je mee.Hucha verzwaard, belast & is een belemmering voor Je Gezondheid. Hucha Cleansing zijn […]
Innerlijk Kind
zaterdag 24 februari 2024Deel 1; 'Innerlijk Kind' Workshop Intens & Prachtige Dag met Openings Gesprek, Meditatie, Tekening, 'Innerlijk Kind' Kaart,Kracht Dier Boodschap, Kadootje, Foto's, Grabbelen, Groeps Oefeningen, Zang, Dans, Vreugde &Vele Eye-Openers & InZichten van een Lach tot aan een Traan, in Openheid kunnen Delen,Leren, Groeien, Ontwikkeling & Verbinding de Stem van het 'Innerlijk Kind' […]
‘The Way of Life’
zaterdag 10-2-2024Privé Sessie; Persoonlijke BegeleidingSan Rays Inspirations was te Gast bij;Een Prachtige Vrouw, 46 jaar, wonend te Zierikzee(Naam is in Privacy afgeschermd) 'The Way of Life'“Sandra, wat jij doet, dat wil ik ook, dat Is & Betekent voor Mij‘The Way of Life’ " Mijn Reactie;"Kom, laten we gelijk Beginnen!"We maken de huiskamertafel Vrij &Richten onze […]

Copyright © 2022-2024 San Rays Inspirations | Jan Verspoor Photography | ZienWebdesign