Blog

Door Sandra van Sluijs (Sandra Diaz)
Sjamanka Inti
Reading Akasha Kronieken
Door Sandra van Sluijs (Sandra Diaz)
Sjamanka Inti

2-1-2024 READING AKASHA KRONIEKEN
Persoonlijke Begeleiding op Afstand
Een Prachtige Man, 53 jaar, wonend te Walcheren
(Naam & Woonplaats zijn in privacy afgeschermd)

READING AKASHA KRONIEKEN

"Kan Je me Vertellen, waarom ik tegen allerlei stagnaties aan loop in Mijn Leven?" &
"Is dat terug te vinden in Mijn Akasha Kronieken?"

Ja, zeker; & met o.a. met deze Vraag is San Rays Inspirations de Informatie Gaan Op Halen vanuit de Akasha Kronieken &
Mocht ik deze Boodschappen aan Inzichten, Antwoorden & Volledig Uitleg Kennis & Informatie in 3 A4tjes DoorGeven 🙏

Reactie na het Bespreken van de READING AKASHA KRONIEKEN
"Bedankt Sandra !" "Dit heb je goed neergezet, Ik ben je dankbaar !
voor mij is het eindelijk duidelijk in antwoorden, waar ik zo lang op zoek was, zoekende naar antwoorden,
&
nu, hierin staan alle antwoorden, super bedankt".

AKASHA KRONIEKEN
ZIELSBLAUWDRUK
In de Akasha Kronieken ligt Jouw ZielsBlauwdruk Opgeslagen,
van ‘De Ware Essentie van wie Jij Werkelijk Bent’.
Van waar Je Vandaan Komt, van waar Je NU BENT &
vanuit daar, waar Je Naar Toe Gaat.
Het is tevens een Bibliotheek/LichtBibliotheek aan Informatie.
Het bevat elke Informatie van wat Jouw ZielsMissie is, In dít Leven.

Lees Volledige Info over de AKASHA KRONIEKEN;
link ⬇️ SAN RAYS INSPIRATIONS - AKASHA KRONIEKEN
🌎 https://sanraysinspirations.com/consulten/akasha-kronieken/

Dat Wil Ik ook ! READING AKASHA KRONIEKEN 📖
Wat Staat er in Mijn Akasha Kronieken aan Inzichten, Antwoorden
& Volledig Uitleg Kennis & Informatie 🙏

Aanmelden via; sanraysinspirations@outlook.com

Blog

SAN RAYS INSPIRATIONS
Dreaming the World into Being
10-3-2024 Nieuwe Maan 🌚Nieuwe Intenties ✨ Welke zaadjes ga Je Zaaien ?Wat Zijn Jouw Intenties, Wensen & Dromen ?Waar Wil & Geef Je Aandacht Aan; 🌱Wat Mag tot Groei & Bloei komen ? 🌹Intenties; met Aandacht & LiefdeVol InZetten 💖Creëren & Creaties ✨Groeien & UitGroeien naar Jouw Wensen 🌠Droom het Leven in het NU 🙏 […]
💖 Dankbaarheid 💖
💗Healing I AM Affirmaties om Je Dieper💗 te Helpen Ik Ben me Bewust van Mijn Gedachten.Ik laat alleen Gedachten Toe die Voortkomen Uit Liefde,Geboren uit Respect voor MijZelf & alle Levende Wezens. Ik Ben een Alchymist.Ik kan Alles wat Ik Ervaar Omzetten in een Gouden Kans om te Groeien. Ik Ben een Krachtige Schepper.Ik Ben […]
🙏 Dankbaar 🙏
Waar Ben Jij Allemaal Dankbaar voor? ✨De Eerste ZonneStralen & het Heerlijke Lente Gevoel ✨Zuurstof van de Natuur & de Vogeltjes die Tweeten ✨De Eerste Bloemen Bloeien in de Tuin ✨Een Fijn Huis & Thuis; een Woning Jouw Eigen Fijne Plek ✨Frisse Douchen & Kleding waar Je Fijn in Voelt ✨Je Lichaam, Je Voeten & […]
Hucha Cleansing
zondag 25-2-2024 Hucha CleansingHucha Cleansing is in de Inca Traditie het Reinigen van Je Energie/EnergieVeld,het OpSchonen/Reinigen van vervuilde & zware Energie; zoals beperkte overtuigingen,emoties, trauma's, ziekte, energieën van de omgevingen waar je komt, &zelfs van elektrische apparaten.Hucha draag Je onbewust met Je mee.Hucha verzwaard, belast & is een belemmering voor Je Gezondheid. Hucha Cleansing zijn […]
Innerlijk Kind
zaterdag 24 februari 2024Deel 1; 'Innerlijk Kind' Workshop Intens & Prachtige Dag met Openings Gesprek, Meditatie, Tekening, 'Innerlijk Kind' Kaart,Kracht Dier Boodschap, Kadootje, Foto's, Grabbelen, Groeps Oefeningen, Zang, Dans, Vreugde &Vele Eye-Openers & InZichten van een Lach tot aan een Traan, in Openheid kunnen Delen,Leren, Groeien, Ontwikkeling & Verbinding de Stem van het 'Innerlijk Kind' […]
‘The Way of Life’
zaterdag 10-2-2024Privé Sessie; Persoonlijke BegeleidingSan Rays Inspirations was te Gast bij;Een Prachtige Vrouw, 46 jaar, wonend te Zierikzee(Naam is in Privacy afgeschermd) 'The Way of Life'“Sandra, wat jij doet, dat wil ik ook, dat Is & Betekent voor Mij‘The Way of Life’ " Mijn Reactie;"Kom, laten we gelijk Beginnen!"We maken de huiskamertafel Vrij &Richten onze […]

Copyright © 2022-2024 San Rays Inspirations | Jan Verspoor Photography | ZienWebdesign