Blog

Door Sandra van Sluijs (Sandra Diaz)
Sjamanka Inti
Reading Akasha Kronieken
Door Sandra van Sluijs (Sandra Diaz)
Sjamanka Inti

2-1-2024 READING AKASHA KRONIEKEN
Persoonlijke Begeleiding op Afstand
Een Prachtige Man, 53 jaar, wonend te Walcheren
(Naam & Woonplaats zijn in privacy afgeschermd)

READING AKASHA KRONIEKEN

"Kan Je me Vertellen, waarom ik tegen allerlei stagnaties aan loop in Mijn Leven?" &
"Is dat terug te vinden in Mijn Akasha Kronieken?"

Ja, zeker; & met o.a. met deze Vraag is San Rays Inspirations de Informatie Gaan Op Halen vanuit de Akasha Kronieken &
Mocht ik deze Boodschappen aan Inzichten, Antwoorden & Volledig Uitleg Kennis & Informatie in 3 A4tjes DoorGeven 🙏

Reactie na het Bespreken van de READING AKASHA KRONIEKEN
"Bedankt Sandra !" "Dit heb je goed neergezet, Ik ben je dankbaar !
voor mij is het eindelijk duidelijk in antwoorden, waar ik zo lang op zoek was, zoekende naar antwoorden,
&
nu, hierin staan alle antwoorden, super bedankt".

AKASHA KRONIEKEN
ZIELSBLAUWDRUK
In de Akasha Kronieken ligt Jouw ZielsBlauwdruk Opgeslagen,
van ‘De Ware Essentie van wie Jij Werkelijk Bent’.
Van waar Je Vandaan Komt, van waar Je NU BENT &
vanuit daar, waar Je Naar Toe Gaat.
Het is tevens een Bibliotheek/LichtBibliotheek aan Informatie.
Het bevat elke Informatie van wat Jouw ZielsMissie is, In dít Leven.

Lees Volledige Info over de AKASHA KRONIEKEN;
link ⬇️ SAN RAYS INSPIRATIONS - AKASHA KRONIEKEN
🌎 https://sanraysinspirations.com/consulten/akasha-kronieken/

Dat Wil Ik ook ! READING AKASHA KRONIEKEN 📖
Wat Staat er in Mijn Akasha Kronieken aan Inzichten, Antwoorden
& Volledig Uitleg Kennis & Informatie 🙏

Aanmelden via; sanraysinspirations@outlook.com

Blog

SAN RAYS INSPIRATIONS
Hucha Cleansing
zondag 25-2-2024 Hucha CleansingHucha Cleansing is in de Inca Traditie het Reinigen van Je Energie/EnergieVeld,het OpSchonen/Reinigen van vervuilde & zware Energie; zoals beperkte overtuigingen,emoties, trauma's, ziekte, energieën van de omgevingen waar je komt, &zelfs van elektrische apparaten.Hucha draag Je onbewust met Je mee.Hucha verzwaard, belast & is een belemmering voor Je Gezondheid. Hucha Cleansing zijn […]
Innerlijk Kind
zaterdag 24 februari 2024Deel 1; 'Innerlijk Kind' Workshop Intens & Prachtige Dag met Openings Gesprek, Meditatie, Tekening, 'Innerlijk Kind' Kaart,Kracht Dier Boodschap, Kadootje, Foto's, Grabbelen, Groeps Oefeningen, Zang, Dans, Vreugde &Vele Eye-Openers & InZichten van een Lach tot aan een Traan, in Openheid kunnen Delen,Leren, Groeien, Ontwikkeling & Verbinding de Stem van het 'Innerlijk Kind' […]
‘The Way of Life’
zaterdag 10-2-2024Privé Sessie; Persoonlijke BegeleidingSan Rays Inspirations was te Gast bij;Een Prachtige Vrouw, 46 jaar, wonend te Zierikzee(Naam is in Privacy afgeschermd) 'The Way of Life'“Sandra, wat jij doet, dat wil ik ook, dat Is & Betekent voor Mij‘The Way of Life’ " Mijn Reactie;"Kom, laten we gelijk Beginnen!"We maken de huiskamertafel Vrij &Richten onze […]
“Vessel of Love”
9-2-2024 Nieuwe Maan Vanochtend werd ik wakker&ik Hoorde als een Mantra,"Vessel of Love", "Vessel of Love", "Vessel of Love"…hmmmm Interessant, dacht ik zo…ik Voelde Verder; "Wat Verteld het Mij?"&ik Voelde een Stuk Identiteit naar Voren komen;Gevoel van; Leven vanuit Liefde,ja, ik Voelde hoe dat Voelt &er kwam nog meer zachtheid naar voren,dat dit helemaal okey […]
Let’s Meditate ! Challenge
Vandaag, & ook al eerder, vorige week, was ik opzoek naar wat Informatie FamilyTreeDNA,hoe zat dat ook alweer met mijn oude bestaande account???… hmmmm Hulp Vragen &zo kom je dan ook weer in Colombiaanse Contacten-Lijst,personen die ik al in jaren niet meer heb gesproken, &ja dan kunnen we weer eens verder bij kletsen met daarna;"Goh, […]
Dichte Deuren
zondag 4-2-2024 - Persoonlijke BegeleidingSan Rays Inspirations te Gast bijEen Prachtige Man, 53 jaar, wonend te Walcheren(Naam & Woonplaats zijn in privacy afgeschermd) AKASHA KRONIEKEN - DICHTE DEUREN wat vooraf ging,…“Sandra, ik wil Antwoorden & Inzichten over … (Privé Onderwerpen Besproken)”Is goed, we gaan Samen de Akasha Kronieken in om te kijken waar de Antwoorden […]

Copyright © 2022-2023 San Rays Inspirations | Jan Verspoor Photography | ZienWebdesign