Blog

Door Sandra van Sluijs (Sandra Diaz)
Sjamanka Inti
San Rays Inspirations; Dagboek Oktober 2023; ‘Een Bericht over ZelfRedzaamheid’
Door Sandra van Sluijs (Sandra Diaz)
Sjamanka Inti

11 oktober 2023

Een Bericht over ZelfRedzaamheid

Eerste Ontmoeting (26 juli) met een Prachtige Dame, 47 jaar,
& met haar zoon, 16 jaar,
wonend te Schouwen-Duiveland
(Namen & Woonplaats zijn in privacy afgeschermd)

Aanvraag zoon Begeleiden; Handvaten geven in Informatie & Oefeningen te doen voor Ontwikkeling, vorm Fundering & Verankering in Identiteit & ZelfRedzaamheid in de Wereld om hem heen, de maatschappij waar we in Leven.
Moeder; "Mijn zoon heeft zo nu & dan last van paniek aanvallen, wat moet ik doen om hem te helpen" & "op school heeft mijn zoon het regelmatig moeilijk, in alles wat er van hem gevraagd wordt vanuit het schoolsysteem"
Ik kreeg deze week een Bericht van Moeder; "na een wat schokkende gebeurtenis die mijn zoon overkwam, (waar Moeder zelf niet bij was), verkeerde zoon in een paniekaanval & nadat zoon beroerd bij moeder aankwam…"
Moeder; "ik heb hem Bewust laten Ademen naar zijn Buik, daarna hebben we samen de AdemhalingsOefeningen gedaan, die we van jouw Geleerd hebben, toen kwam hij tot Rust, & werden de klachten minder & zo viel hij in slaap…

Dit is een Mooi voorbeeld over ZelfRedzaamheid;
Ik heb Regie over Mijn Ademhaling,
Ik heb Regie over Mijn Lichaam &
Ik heb Regie over Mijn Leven.
Bewustwording van Mijn Ademhaling,
Bewustwording van Mijn Lichaam &
Bewustwording van Mijn Leven.

Al deze Kennis & Uitleg; Begrip om het te Begrijpen & de AdemhalingsOefeningen deze Fysiek in te zetten is een Leven in ZelfVertrouwen op mentaal, fysiek & emotioneel Gebied.
In dit voorbeeld; is het de Volgende Stap,

Waar ligt de Oorsprong van een paniekaanval?
Wat ligt daaronder, onder de laag mentaal & fysiek?
Wanneer is dat Ontstaan? &
Hoe is het Ontstaan?
Dan werk je de emotionele laag uit, &
werk je tevens aan Je Zelf Helend Vermogen.
Al deze Kennis & Uitleg; Begrip om het te Begrijpen & in combinatie met allerlei andere Lichamelijke Oefeningen om Je Eigen ZelfRedzaamheid in te Zetten, in de Wereld, wanneer maar nodig is; met Kennis, Wijsheid, ZelfVertrouwen, Geheeld & Bewust Zijn in; "IK HEB REGIE OVER MIJN EIGEN LEVEN"

Moeder; ❣️"Ik wil Je Bedanken voor Alles wat Je Mij Leert!"

met Liefde & Aandacht Geschreven,
Liefs Sandra
San Rays Inspirations

❣️Ja!, dát Wil Ik Ook; REGIE OVER MIJN EIGEN LEVEN❣️
Privé Sessie Boeken; Persoonlijke Begeleiding
Berichtje via e-mail; sanraysinspirations@outlook.com

Blog

SAN RAYS INSPIRATIONS
‘The Way of Life’
zaterdag 10-2-2024Privé Sessie; Persoonlijke BegeleidingSan Rays Inspirations was te Gast bij;Een Prachtige Vrouw, 46 jaar, wonend te Zierikzee(Naam is in Privacy afgeschermd) 'The Way of Life'“Sandra, wat jij doet, dat wil ik ook, dat Is & Betekent voor Mij‘The Way of Life’ " Mijn Reactie;"Kom, laten we gelijk Beginnen!"We maken de huiskamertafel Vrij &Richten onze […]
“Vessel of Love”
9-2-2024 Nieuwe Maan Vanochtend werd ik wakker&ik Hoorde als een Mantra,"Vessel of Love", "Vessel of Love", "Vessel of Love"…hmmmm Interessant, dacht ik zo…ik Voelde Verder; "Wat Verteld het Mij?"&ik Voelde een Stuk Identiteit naar Voren komen;Gevoel van; Leven vanuit Liefde,ja, ik Voelde hoe dat Voelt &er kwam nog meer zachtheid naar voren,dat dit helemaal okey […]
Let’s Meditate ! Challenge
Vandaag, & ook al eerder, vorige week, was ik opzoek naar wat Informatie FamilyTreeDNA,hoe zat dat ook alweer met mijn oude bestaande account???… hmmmm Hulp Vragen &zo kom je dan ook weer in Colombiaanse Contacten-Lijst,personen die ik al in jaren niet meer heb gesproken, &ja dan kunnen we weer eens verder bij kletsen met daarna;"Goh, […]
Dichte Deuren
zondag 4-2-2024 - Persoonlijke BegeleidingSan Rays Inspirations te Gast bijEen Prachtige Man, 53 jaar, wonend te Walcheren(Naam & Woonplaats zijn in privacy afgeschermd) AKASHA KRONIEKEN - DICHTE DEUREN wat vooraf ging,…“Sandra, ik wil Antwoorden & Inzichten over … (Privé Onderwerpen Besproken)”Is goed, we gaan Samen de Akasha Kronieken in om te kijken waar de Antwoorden […]
GOUDEN HERINNERINGEN
Vandaag is het 2-2-2024er zitten Vele Trilling In,in deze datum,met de 2enHet is tevens een PoortDag,de sluier is dan op z'n dunstGeef Je Gunsten Aan,&Zend ze Door naar het Universum,Mediteer 🙏&Geef Jouw Energie Aan,NU met in Combinatie,met deze 2en Energie,JIJ Bent de Creator,van Jouw Eigen Leven,Jouw 'Nieuwe Wereld',Hoe Ziet Jouw 'Nieuwe Wereld' eruit?Uitdragen van Jouw […]
LiefdeVol Leven
ZONNESTRAALLEVENSENERGIEZONNEKRACHTLICHTSTRAAL STRALENDSPRANKELENDSCHITTERDGLINSTERINGEN SHINEYOUR LIGHTLIGHT & SHINE WARMTELIEFDEGENEGENHEID IN VOLLEDIGE ACCEPTATIEBESCHERMDVEILIG LEER TE VERTROUWENOP HET LEVEN,VERTROUWVERTROUWOP HET LEVEN,HEB VERTROUWENIN HET LEVEN IN VRIJHEIDIN VREUGDEIN ENERGIE LEEF JE LEVENHEB JE LEVEN LIEFLIEFDEVOL LEVEN LIEFDE GESCHREVEN 💌SandraSan Rays Inspirations Ja❣️ Ik wil Leren Samenwerken met Mijn Licht Energie Veld ✨✨Licht Energie Veld Openen,✨Licht Energie Veld Zien, Voelen & […]

Copyright © 2022-2023 San Rays Inspirations | Jan Verspoor Photography | ZienWebdesign