Blog

Door Sandra van Sluijs (Sandra Diaz)
Sjamanka Inti
San Rays Inspirations; Dagboek van de MaanFasen 2023; ‘Inspiraties van Groot Moeder Maan & de Planeten’
Door Sandra van Sluijs (Sandra Diaz)
Sjamanka Inti

Ter Inspiratie wat Te Doen met een Volle SuperMaan in Vissen van 31 augustus 2023
&
Ter Inspiratie wat Te Doen met een Nieuwe Maan Eclips in Weegschaal van 15 oktober 2023


Deze (oude)Berichten heb ik Geplaatst om te Laten Zien wat je allemaal kunt doen om Mee te Kunnen Bewegen op de Ritmes van de MaanFasen.
Deze Inspiraties Zijn & Gaan in het Algemeen over; Reflecteren op Jezelf & op Je Leven.
De MaanFasen & de Standen van de Planeten Geven Richting Aan, de Ritme Aan, Welke Thema's er Gereflecteerd Mogen Worden.

Leida is van AstrologyRocks.nl & via haar Weet ik de Standen van de Planeten per Maan Fase.
Dat is Mijn Inspiratie Bron over de Kennis & Wijsheid van Astrologie.
Ik ken haar dat ik in 2019 een Maan Cursus heb gevolgd bij AstrologyRocks.nl 🤩

Ter Inspiratie wat Te Doen met een Volle SuperMaan in Vissen van 31 augustus 2023

Ter Inspiratie wat Te Doen met een Nieuwe Maan Eclips in Weegschaal van 15 oktober 2023


Blog

SAN RAYS INSPIRATIONS
Hucha Cleansing
zondag 25-2-2024 Hucha CleansingHucha Cleansing is in de Inca Traditie het Reinigen van Je Energie/EnergieVeld,het OpSchonen/Reinigen van vervuilde & zware Energie; zoals beperkte overtuigingen,emoties, trauma's, ziekte, energieën van de omgevingen waar je komt, &zelfs van elektrische apparaten.Hucha draag Je onbewust met Je mee.Hucha verzwaard, belast & is een belemmering voor Je Gezondheid. Hucha Cleansing zijn […]
Innerlijk Kind
zaterdag 24 februari 2024Deel 1; 'Innerlijk Kind' Workshop Intens & Prachtige Dag met Openings Gesprek, Meditatie, Tekening, 'Innerlijk Kind' Kaart,Kracht Dier Boodschap, Kadootje, Foto's, Grabbelen, Groeps Oefeningen, Zang, Dans, Vreugde &Vele Eye-Openers & InZichten van een Lach tot aan een Traan, in Openheid kunnen Delen,Leren, Groeien, Ontwikkeling & Verbinding de Stem van het 'Innerlijk Kind' […]
‘The Way of Life’
zaterdag 10-2-2024Privé Sessie; Persoonlijke BegeleidingSan Rays Inspirations was te Gast bij;Een Prachtige Vrouw, 46 jaar, wonend te Zierikzee(Naam is in Privacy afgeschermd) 'The Way of Life'“Sandra, wat jij doet, dat wil ik ook, dat Is & Betekent voor Mij‘The Way of Life’ " Mijn Reactie;"Kom, laten we gelijk Beginnen!"We maken de huiskamertafel Vrij &Richten onze […]
“Vessel of Love”
9-2-2024 Nieuwe Maan Vanochtend werd ik wakker&ik Hoorde als een Mantra,"Vessel of Love", "Vessel of Love", "Vessel of Love"…hmmmm Interessant, dacht ik zo…ik Voelde Verder; "Wat Verteld het Mij?"&ik Voelde een Stuk Identiteit naar Voren komen;Gevoel van; Leven vanuit Liefde,ja, ik Voelde hoe dat Voelt &er kwam nog meer zachtheid naar voren,dat dit helemaal okey […]
Let’s Meditate ! Challenge
Vandaag, & ook al eerder, vorige week, was ik opzoek naar wat Informatie FamilyTreeDNA,hoe zat dat ook alweer met mijn oude bestaande account???… hmmmm Hulp Vragen &zo kom je dan ook weer in Colombiaanse Contacten-Lijst,personen die ik al in jaren niet meer heb gesproken, &ja dan kunnen we weer eens verder bij kletsen met daarna;"Goh, […]
Dichte Deuren
zondag 4-2-2024 - Persoonlijke BegeleidingSan Rays Inspirations te Gast bijEen Prachtige Man, 53 jaar, wonend te Walcheren(Naam & Woonplaats zijn in privacy afgeschermd) AKASHA KRONIEKEN - DICHTE DEUREN wat vooraf ging,…“Sandra, ik wil Antwoorden & Inzichten over … (Privé Onderwerpen Besproken)”Is goed, we gaan Samen de Akasha Kronieken in om te kijken waar de Antwoorden […]

Copyright © 2022-2023 San Rays Inspirations | Jan Verspoor Photography | ZienWebdesign