Blog

Door Sandra van Sluijs (Sandra Diaz)
Sjamanka Inti
“Vessel of Love”
Door Sandra van Sluijs (Sandra Diaz)
Sjamanka Inti

9-2-2024 Nieuwe Maan

Vanochtend werd ik wakker
&
ik Hoorde als een Mantra,
"Vessel of Love", "Vessel of Love", "Vessel of Love"…
hmmmm Interessant, dacht ik zo…
ik Voelde Verder; "Wat Verteld het Mij?"
&
ik Voelde een Stuk Identiteit naar Voren komen;
Gevoel van; Leven vanuit Liefde,
ja, ik Voelde hoe dat Voelt &
er kwam nog meer zachtheid naar voren,
dat dit helemaal okey is,
&
ik Voelde een Ruimte van Rust & Vrede
&
het Herinnerde mij van een eerder Bericht die ik kreeg van een paar maanden geleden, dat ging over; Statement of Love
vanuit 'Statement of Love' Leven

ik Kan weer mijn Eigen Waarde Zien,
ik Kan weer Zien wat ik Belangrijk vind,
ik Kan weer Voelen wat Mijn Waarheid is,
ik Weet weer wat mijn Eigen Identiteit Is,
& ik Voel weer, hoe dat Voelt,
& dat het helemaal okey is
in Rust & Vrede
Vessel of Love

In Liefde Geschreven,
Sandra

Ja, Ik Wil Graag een;
Nieuwe Maan Ritueel 'Vessel of Love' Meditatie
Ontvangen 🙏
Aanmelden 💌 via PB sanraysinspirations@outlook.com

Blog

SAN RAYS INSPIRATIONS
‘The Way of Life’
zaterdag 10-2-2024Privé Sessie; Persoonlijke BegeleidingSan Rays Inspirations was te Gast bij;Een Prachtige Vrouw, 46 jaar, wonend te Zierikzee(Naam is in Privacy afgeschermd) 'The Way of Life'“Sandra, wat jij doet, dat wil ik ook, dat Is & Betekent voor Mij‘The Way of Life’ " Mijn Reactie;"Kom, laten we gelijk Beginnen!"We maken de huiskamertafel Vrij &Richten onze […]
“Vessel of Love”
9-2-2024 Nieuwe Maan Vanochtend werd ik wakker&ik Hoorde als een Mantra,"Vessel of Love", "Vessel of Love", "Vessel of Love"…hmmmm Interessant, dacht ik zo…ik Voelde Verder; "Wat Verteld het Mij?"&ik Voelde een Stuk Identiteit naar Voren komen;Gevoel van; Leven vanuit Liefde,ja, ik Voelde hoe dat Voelt &er kwam nog meer zachtheid naar voren,dat dit helemaal okey […]
Let’s Meditate ! Challenge
Vandaag, & ook al eerder, vorige week, was ik opzoek naar wat Informatie FamilyTreeDNA,hoe zat dat ook alweer met mijn oude bestaande account???… hmmmm Hulp Vragen &zo kom je dan ook weer in Colombiaanse Contacten-Lijst,personen die ik al in jaren niet meer heb gesproken, &ja dan kunnen we weer eens verder bij kletsen met daarna;"Goh, […]
Dichte Deuren
zondag 4-2-2024 - Persoonlijke BegeleidingSan Rays Inspirations te Gast bijEen Prachtige Man, 53 jaar, wonend te Walcheren(Naam & Woonplaats zijn in privacy afgeschermd) AKASHA KRONIEKEN - DICHTE DEUREN wat vooraf ging,…“Sandra, ik wil Antwoorden & Inzichten over … (Privé Onderwerpen Besproken)”Is goed, we gaan Samen de Akasha Kronieken in om te kijken waar de Antwoorden […]
GOUDEN HERINNERINGEN
Vandaag is het 2-2-2024er zitten Vele Trilling In,in deze datum,met de 2enHet is tevens een PoortDag,de sluier is dan op z'n dunstGeef Je Gunsten Aan,&Zend ze Door naar het Universum,Mediteer 🙏&Geef Jouw Energie Aan,NU met in Combinatie,met deze 2en Energie,JIJ Bent de Creator,van Jouw Eigen Leven,Jouw 'Nieuwe Wereld',Hoe Ziet Jouw 'Nieuwe Wereld' eruit?Uitdragen van Jouw […]
LiefdeVol Leven
ZONNESTRAALLEVENSENERGIEZONNEKRACHTLICHTSTRAAL STRALENDSPRANKELENDSCHITTERDGLINSTERINGEN SHINEYOUR LIGHTLIGHT & SHINE WARMTELIEFDEGENEGENHEID IN VOLLEDIGE ACCEPTATIEBESCHERMDVEILIG LEER TE VERTROUWENOP HET LEVEN,VERTROUWVERTROUWOP HET LEVEN,HEB VERTROUWENIN HET LEVEN IN VRIJHEIDIN VREUGDEIN ENERGIE LEEF JE LEVENHEB JE LEVEN LIEFLIEFDEVOL LEVEN LIEFDE GESCHREVEN 💌SandraSan Rays Inspirations Ja❣️ Ik wil Leren Samenwerken met Mijn Licht Energie Veld ✨✨Licht Energie Veld Openen,✨Licht Energie Veld Zien, Voelen & […]

Copyright © 2022-2023 San Rays Inspirations | Jan Verspoor Photography | ZienWebdesign