Blog

Door Sandra van Sluijs (Sandra Diaz)
Sjamanka Inti
“Vessel of Love”
Door Sandra van Sluijs (Sandra Diaz)
Sjamanka Inti

9-2-2024 Nieuwe Maan

Vanochtend werd ik wakker
&
ik Hoorde als een Mantra,
"Vessel of Love", "Vessel of Love", "Vessel of Love"…
hmmmm Interessant, dacht ik zo…
ik Voelde Verder; "Wat Verteld het Mij?"
&
ik Voelde een Stuk Identiteit naar Voren komen;
Gevoel van; Leven vanuit Liefde,
ja, ik Voelde hoe dat Voelt &
er kwam nog meer zachtheid naar voren,
dat dit helemaal okey is,
&
ik Voelde een Ruimte van Rust & Vrede
&
het Herinnerde mij van een eerder Bericht die ik kreeg van een paar maanden geleden, dat ging over; Statement of Love
vanuit 'Statement of Love' Leven

ik Kan weer mijn Eigen Waarde Zien,
ik Kan weer Zien wat ik Belangrijk vind,
ik Kan weer Voelen wat Mijn Waarheid is,
ik Weet weer wat mijn Eigen Identiteit Is,
& ik Voel weer, hoe dat Voelt,
& dat het helemaal okey is
in Rust & Vrede
Vessel of Love

In Liefde Geschreven,
Sandra

Ja, Ik Wil Graag een;
Nieuwe Maan Ritueel 'Vessel of Love' Meditatie
Ontvangen 🙏
Aanmelden 💌 via PB sanraysinspirations@outlook.com

Blog

SAN RAYS INSPIRATIONS
Dreaming the World into Being
10-3-2024 Nieuwe Maan 🌚Nieuwe Intenties ✨ Welke zaadjes ga Je Zaaien ?Wat Zijn Jouw Intenties, Wensen & Dromen ?Waar Wil & Geef Je Aandacht Aan; 🌱Wat Mag tot Groei & Bloei komen ? 🌹Intenties; met Aandacht & LiefdeVol InZetten 💖Creëren & Creaties ✨Groeien & UitGroeien naar Jouw Wensen 🌠Droom het Leven in het NU 🙏 […]
💖 Dankbaarheid 💖
💗Healing I AM Affirmaties om Je Dieper💗 te Helpen Ik Ben me Bewust van Mijn Gedachten.Ik laat alleen Gedachten Toe die Voortkomen Uit Liefde,Geboren uit Respect voor MijZelf & alle Levende Wezens. Ik Ben een Alchymist.Ik kan Alles wat Ik Ervaar Omzetten in een Gouden Kans om te Groeien. Ik Ben een Krachtige Schepper.Ik Ben […]
🙏 Dankbaar 🙏
Waar Ben Jij Allemaal Dankbaar voor? ✨De Eerste ZonneStralen & het Heerlijke Lente Gevoel ✨Zuurstof van de Natuur & de Vogeltjes die Tweeten ✨De Eerste Bloemen Bloeien in de Tuin ✨Een Fijn Huis & Thuis; een Woning Jouw Eigen Fijne Plek ✨Frisse Douchen & Kleding waar Je Fijn in Voelt ✨Je Lichaam, Je Voeten & […]
Hucha Cleansing
zondag 25-2-2024 Hucha CleansingHucha Cleansing is in de Inca Traditie het Reinigen van Je Energie/EnergieVeld,het OpSchonen/Reinigen van vervuilde & zware Energie; zoals beperkte overtuigingen,emoties, trauma's, ziekte, energieën van de omgevingen waar je komt, &zelfs van elektrische apparaten.Hucha draag Je onbewust met Je mee.Hucha verzwaard, belast & is een belemmering voor Je Gezondheid. Hucha Cleansing zijn […]
Innerlijk Kind
zaterdag 24 februari 2024Deel 1; 'Innerlijk Kind' Workshop Intens & Prachtige Dag met Openings Gesprek, Meditatie, Tekening, 'Innerlijk Kind' Kaart,Kracht Dier Boodschap, Kadootje, Foto's, Grabbelen, Groeps Oefeningen, Zang, Dans, Vreugde &Vele Eye-Openers & InZichten van een Lach tot aan een Traan, in Openheid kunnen Delen,Leren, Groeien, Ontwikkeling & Verbinding de Stem van het 'Innerlijk Kind' […]
‘The Way of Life’
zaterdag 10-2-2024Privé Sessie; Persoonlijke BegeleidingSan Rays Inspirations was te Gast bij;Een Prachtige Vrouw, 46 jaar, wonend te Zierikzee(Naam is in Privacy afgeschermd) 'The Way of Life'“Sandra, wat jij doet, dat wil ik ook, dat Is & Betekent voor Mij‘The Way of Life’ " Mijn Reactie;"Kom, laten we gelijk Beginnen!"We maken de huiskamertafel Vrij &Richten onze […]

Copyright © 2022-2024 San Rays Inspirations | Jan Verspoor Photography | ZienWebdesign