Blog

Door Sandra van Sluijs (Sandra Diaz)
Sjamanka Inti
Volg Je Hart dat Klopt Altijd
Door Sandra van Sluijs (Sandra Diaz)
Sjamanka Inti

Intuïtie…

Ik kan er uren over Vertellen, Puur uit Enthousiasme, voorvloeiend van wat het mij allemaal Gebracht heeft, soms in geen woorden te omschrijven, Overweldgend in vele Wauw Momenten. In het voorjaar van 2020 begon ik ook te Schrijven, de Avonturen & de Momenten & als ik het niet in woorden kon uiten dan maakte ik er Tekeningen van. In de tussentijd is ook San Rays Inspirations geboren, precies zoals het ging, precies zoals het moest gaan, moest gaan op de Ritme van Mijn Intuïtie, moest gaan In Zijn, je kan wel zeggen dat het een soort van Geleid is, tegelijkertijd een Droom die Uitkomt, terwijl ik helemaal geen bewust besef van had dat Diep Binnen In Mij deze droom huisde. Soort van Geleid bedoel ik mee, Mijn Intuïtie liet mij zien, een stukje over de toekomst zien, een visioen, het zag er naar uit dat ik een Workshop aan het houden was, wat bijzonder want in die tijd zag ik mezelf al helemaal niet dat doen, gewoon omdat ik in die tijd nog zo onzeker was van mijn kunnen, nog een veel te laag zelfbeeld, & door dat lage zelfbeeld mijzelf onbewust in een gevangenis hield van het niet kunnen. Door de Nieuwsgierigheid & onbewust opzoek gaan naar Mijn Eigen Waarheid, naast het weten van de opvoeding die ik meekreeg van me ouders, wat ik op school had doorlopen aan lesmateriaal & het vormen naar wat ik later dan wel niet wilde worden in beroep, door op de werkvloeren van leren & verder ontplooien & het doen van wat er van je verwacht wordt, van wat er je geleerd is & van alles wat je als een soort machine moet vulgeren, omdat we te maken hebben met tijd, werkdruk, halen van targets, analytisch denken, regels, streven naar beter & meer & dan heb ik het nog niet eens over de hokjes mentaliteit of het indelen van goed & fout is, maar is dat nou echt wat het is???, vroeg ik me vaak af, is dit nou eigenlijk wat ik wil…, nou nee, ik houw niet van een harde wereld van moeten & doen, de wel uitgesproken meningen aanhoren die de boventoon voeren, voorgeprogrammeerd doen van wat er van je verlangt wordt, ik kan het wel, & ik doe het ook wel, omdat het zo is, omdat de maatschappij zo is, & is gevormd & dat dus van mij vraagt, maar waarom dat harde, dat harde dat is wat me meer & meer tegen gaat staan, dat is het voor mij & er is altijd een keus die we gelukkig nog zelf kunnen maken, een keuze die ik zeker 2 jaar geleden ben gaan doen, Wat is nou Mijn Eigen Waarheid?, in combinatie met mijn Enthousiasme & Nieuwsgierigheid ben ik me Intuïtie gaan volgen, althans mijn Intuïtie heeft me Geroepen. Het was in de tijd dat mijn leven erg onrustig verliep, niet wetend hoe ik nou eens mijn problemen op moest gaan lossen die speelde in die tijd, ik hoorde uit het niets “Verbind je met de Natuur, daar ga jij Je Antwoorden vinden”, ik dacht hmmmmm wat is dat nou weer, maar tja wat kan ik ermee, wordt er bedoelt dat ik hele dagen in de natuur moet gaan zitten of zijn? Hoe moet ik dat dan zien?, dacht ik zo & het stopte & de alledag ging gewoon weer verder.  Kort daarna, enkele dagen erna, kwam het eerste al op mijn Pad & dat was de MaanCursus van AstrologyRocks, op facebook kwam het voorbij & daar kon ik alles Leren over de Maan, wat de Invloed het heeft op Mens & Natuur & hoe je de Maan Energie kunt gaan gebruiken, ik dacht dat is interessant, laat ik daar maar eens mee beginnen, daarna is het vanzelf allemaal gekomen, mijn interesses in Astrologie, Astronomie, Mediteren, Visualiseren, Bewustwording, Intuïtie, Transformatie, Innerlijk Kind, Familie Opstelling, Trauma, Healing Hertz Frequencies, Klankschalen, Kleurentherapie, 7-12-22 Chakra systemen, Hogere Zelf, Divine Masculine & Divine Feminine, Kundalini, Pijnappelklier, Aura’s, Edelstenen, Kaartlegging, Pendelen, Vortex, ZielsAfstemming, Akasha Kronieken, De Bron, Kwantumfysica, Sjamanisme, Leylijnen, ‘Oude Egypte’, Numerologie, Heilige Geometrie en er is nog zoveel meer,…

Maar weet je Beste Lieve Lezer…

Het gaat helemaal niet over mij, het gaat over Jouw, ik kan een honderduit spreken over Mijn Verhaal, Mijn Waarheid, Mijn Belevingen, Tekeningen & Creaties, maar das helemaal niet belangrijk op dit moment… maar wat is; Wat is Jouw Waarheid?, & als ik je vertel dat ik je daar in kan Begeleiden… Sta Je er dan ook Voor Open? Vind je het JeZelf Waard van wat voor prijskaartje er aan vast hangt, want het gaat nog steeds over Jouw, niet over mij, ja dat ik je kan Begeleiden daarin, de waarde die in centen worden uitgedrukt is niet uit te drukken in de Waarde die Je Jezelf Schenkt om Jezelf in Onvoorwaardelijke Liefde te mogen Omarmen & om te Zijn van wie Jij Werkelijk Bent, dat alles in wat Jij in Puur Zijn Aanwezig Bent, In Elke Dag... Durf je Volmondig JA te Zeggen!? JA, tegen Jouw Ware Zijn!!? JA, IK BEN HET WAARD!!! Dat je leert denken niet alleen met ons hoofd van waar we nu zijn & wat je tot nu weet & wat je geleerd is, maar LEREN DENKEN MET ONS HART, een methode die we zeker als Mens mogen terug halen van waar we Werkelijk hier Zijn op Aarde, de Zachtheid Terughalen van ons Ware Bestaan, als Mens, in Gelijkheid, Respect, Waardering, Verbinding & Openheid & dat Alles in Warme Harmonie. Denk er nog maar eens een keer over na, dit keer niet met je hoofd, want dat doen we elk moment van de dag, laat alle gedachten die nu in je hoofd zijn, Los!... & Sluit je ogen & Concentreer op het Hier & Nu, Voel maar In & zak van je hoofd (ook de laatste hoofdspinsels laat je Los want die heb je voor nu niet nodig) & zak van je hoofd naar Je Hart, Concentreer op Je Hart Gebied, leg desnoods je linkerhand & daarna je rechterhand op je Hart Gebied & blijf daar maar eens Stil, Neem De Tijd, & dan Hoor Je het vanzelf,… Luister maar eens naar het Antwoord van wat Je Hart Je te Zeggen heeft…  

Liefst Sandra

https://sanraysinspirations.com/cursus/

Blog

SAN RAYS INSPIRATIONS
Dreaming the World into Being
10-3-2024 Nieuwe Maan 🌚Nieuwe Intenties ✨ Welke zaadjes ga Je Zaaien ?Wat Zijn Jouw Intenties, Wensen & Dromen ?Waar Wil & Geef Je Aandacht Aan; 🌱Wat Mag tot Groei & Bloei komen ? 🌹Intenties; met Aandacht & LiefdeVol InZetten 💖Creëren & Creaties ✨Groeien & UitGroeien naar Jouw Wensen 🌠Droom het Leven in het NU 🙏 […]
💖 Dankbaarheid 💖
💗Healing I AM Affirmaties om Je Dieper💗 te Helpen Ik Ben me Bewust van Mijn Gedachten.Ik laat alleen Gedachten Toe die Voortkomen Uit Liefde,Geboren uit Respect voor MijZelf & alle Levende Wezens. Ik Ben een Alchymist.Ik kan Alles wat Ik Ervaar Omzetten in een Gouden Kans om te Groeien. Ik Ben een Krachtige Schepper.Ik Ben […]
🙏 Dankbaar 🙏
Waar Ben Jij Allemaal Dankbaar voor? ✨De Eerste ZonneStralen & het Heerlijke Lente Gevoel ✨Zuurstof van de Natuur & de Vogeltjes die Tweeten ✨De Eerste Bloemen Bloeien in de Tuin ✨Een Fijn Huis & Thuis; een Woning Jouw Eigen Fijne Plek ✨Frisse Douchen & Kleding waar Je Fijn in Voelt ✨Je Lichaam, Je Voeten & […]
Hucha Cleansing
zondag 25-2-2024 Hucha CleansingHucha Cleansing is in de Inca Traditie het Reinigen van Je Energie/EnergieVeld,het OpSchonen/Reinigen van vervuilde & zware Energie; zoals beperkte overtuigingen,emoties, trauma's, ziekte, energieën van de omgevingen waar je komt, &zelfs van elektrische apparaten.Hucha draag Je onbewust met Je mee.Hucha verzwaard, belast & is een belemmering voor Je Gezondheid. Hucha Cleansing zijn […]
Innerlijk Kind
zaterdag 24 februari 2024Deel 1; 'Innerlijk Kind' Workshop Intens & Prachtige Dag met Openings Gesprek, Meditatie, Tekening, 'Innerlijk Kind' Kaart,Kracht Dier Boodschap, Kadootje, Foto's, Grabbelen, Groeps Oefeningen, Zang, Dans, Vreugde &Vele Eye-Openers & InZichten van een Lach tot aan een Traan, in Openheid kunnen Delen,Leren, Groeien, Ontwikkeling & Verbinding de Stem van het 'Innerlijk Kind' […]
‘The Way of Life’
zaterdag 10-2-2024Privé Sessie; Persoonlijke BegeleidingSan Rays Inspirations was te Gast bij;Een Prachtige Vrouw, 46 jaar, wonend te Zierikzee(Naam is in Privacy afgeschermd) 'The Way of Life'“Sandra, wat jij doet, dat wil ik ook, dat Is & Betekent voor Mij‘The Way of Life’ " Mijn Reactie;"Kom, laten we gelijk Beginnen!"We maken de huiskamertafel Vrij &Richten onze […]

Copyright © 2022-2024 San Rays Inspirations | Jan Verspoor Photography | ZienWebdesign