Intuïtieve Bewustwording

Jouw Intuïtieve Bewustwording

‘Intuïtief Kaart Lezen’

Jouw Persoonlijke Reading

Bij ‘Intuïtief Kaart Lezen’ ga Je Zelf aan de slag, leuk, zeer Leerzaam & Inspirerend om te doen! Onder Begeleiding van San Rays Inspirations, Leer Je Stap voor Stap Je Eigen Intuïtieve Gaves Ontdekken. Je wordt Uitgedaagd om hierbij Je Zintuigen in het Voelen, Horen, Weten, Ruiken te Activeren. Iedereen kan dat & óók Jij! Daarnaast Ontdek Je de Magie van het Kaart Lezen Zelf. Je Opent Jouw Eigen Verhaal in Persoonlijke Boodschappen & Waardevolle Inzichten, bijzondere Ervaring om mee te maken. De Persoonlijke Boodschappen die doorkomen zijn zeer Verhelderend & Helpen je Letterlijk verder in waar Je Staat in het Leven. Als Jouw Eigen Verhaal, Verteld & op tafel ligt, Geeft San Rays Inspirations de verdere Verdieping van wat de Kaarten Jouw nog meer willen Vertellen. Met indruk zal Je Versteld Staan; de Magie in Jezelf & de Magie van het ‘Intuïtief Kaart Lezen’.


De Boodschap van de OrakelKaarten

OrakelKaarten Zijn een Krachtig Instrument voor ZelfReflectie & het Volgen van Je Innerlijke Leiding. Met het Wonderlijke Ritueel van OrakelKaarten leg Je deze Kaarten om een Dieper InZicht in Je Gedachten, Gevoelens & de Overtuigingen over het Leven te krijgen.


Kaarten liegen nooit & zijn Spiegels van de Ziel om de Boodschappen uit Je OnderBewustzijn naar de oppervlakte te brengen. Leg jij al Kaarten voor JeZelf & kun Jij deze Intuïtief Lezen? Waar de Boodschap op de Kaart het Eerste Bewustzijn Opent wordt daarna de Weg naar de Ziel Geopend. Elke Boodschap die uit de Kaart komt is een Uitnodiging tot het Shiften van Je Bewustzijn wat in Uitlijning is met Je Ziel.


Met het leggen van Kaarten kun Je razendsnel Antwoorden krijgen op LevensVragen, Inzichten in limiterende ZiensWijze & Optimistische Aansporing om de Boodschappen van Je Ziel voor Je Persoonlijke Groei & Ontwikkeling te Volgen.

TARIEVEN & BOEKEN

‘Intuïtief Kaart Lezen’ - Jouw Persoonlijke Reading

Persoonlijke Begeleiding van 1 uur

€ 55,00

‘Intuïtief Kaart Lezen’ – Workshop

Samen Ervaren met een vriend of vriendin

Samen Ervaren met je partner

Samen Ervaren met je vriendengroep

Samen Ervaren als team-uitje met je collega’s


€ 25,00 p.p.

Boeken ‘Intuïtief Kaart Lezen’ – Jouw Persoonlijke Reading of Workshop

Aanvragen via WhatsApp of Telegram; 06-10076690

of e-mailen naar sanraysinspirations@outlook.com

CHAKRA DANCE


Nadere Informatie volgt nog over de locatie, data & tijden.


Copyright © 2022-2024 San Rays Inspirations | Jan Verspoor Photography | ZienWebdesign