Een Persoonlijke Brief van Mij voor Jou

Door Sandra van Sluijs (Sandra Diaz)

Persoonlijke Boodschap

Hi LiefdeVolle JIJ

Mijn Nederlandse Naam is Sandra van Sluijs & Mijn Colombiaanse Naam is Sandra Diaz & Mijn Sjamanka Naam is Inti.

Ik ben Geboren in Bogota te Colombia & op 3, 5 jarige leeftijd geadopteerd naar Nederland, opgegroeid op het eiland Schouwen-Duiveland te Zeeland & in juni 2023 ben & woon ik hier 40 jaar in Nederland.


Ik Ben in Mijn Leven Geïnspireerd geraakt door de NatuurKrachten van de Natuur; Kwantumfysica. Door de Wetten van de Natuur te Leren te Begrijpen, is Mijn Leven Ontvouwt in het Volgen van de Hart Frequentie van ‘Puur ‘Zijn’, Jezelf Omarmen in Onvoorwaardelijke Liefde.


Ik, Sandra, Ben een LichtWerker, LightWarrior & LightWriter.

San Rays Inspirations is een Inspiratie Kracht Bron Voor Alles wat Je Wilt Weten betreft op Jouw LevensVragen van het Dagelijkse Leven hier op Aarde

& óók;

voor het Helen van Burn-out naar Verlichting &

voor het Helen van alle vormen van Trauma naar Verlichting

San Rays Inspirations is een Inspiratie Kracht Bron Voor Alles wat Je Wilt Weten over het Spirituele Pad om te Bewandelen in het Dagelijkse Leven hier op Aarde

Mét;

Let´s Meditate !

Intuïtieve Bewustwording

Ziels Afstemmingen

Akasha Kronieken

Ik Ben San Rays Inspirations & Begeleid Jouw op het Spirituele Pad in Intuïtie & Bewustwording; Begeleide Meditaties in Let’s Meditate !, Verbinding & Heling met Hertz Solfeggio Frequencies, Visualisaties, Verbinding & Kennis met Jouw Ademhaling, Verbinding & Kennis met Jouw Fysieke Lichaam, Verbinding & Herkennen de Stem van Jouw Fysieke Lichaam. Verbinding & Kennis in de 7-12-22 Chakra Systemen, Verbinding & Kennis met het Innerlijk Kind, Verbinding & Kennis met Familie Opstellingen, Verbinding & Kennis in EdelStenen, Verbinding & Kennis in Astrologie, Betekenis & Kracht van Affirmaties, Zien, Voelen & Ervaren met ‘Intuïtief Kaart Lezen’, Kennis & Werken met Pendelen, Kennis & Wijsheid in Numerologie, Kennis & Wijsheid in Kleurologie, Verbinding & Herkennen met Jouw Hogere Zelf, Verbinding & Herkennen de Stem van Jouw Ziel, Verbinding & Kennis met Vorige Levens, Verbinding & Kennis met Jouw Eigen Akasha Kroniek, Healing met Akasha Kroniek, Verbinding & Kennis in de 7 Aarts Engelen & 7 Stralen, Verbinding & Kennis in de Opgestegen Meesters, Verbinding & Kennis in de Oosterse Filosofie, Kennis & Betekenissen van Symbolen, Kennis & Betekenissen van de Heilige Geometrie, Inspiratie in; het Creëren van Jouw Eigen Persoonlijke Sigil.


Ik Ben San Rays Inspirations & Breng Oude Kennis & Wijsheid over ‘Ancient Egypt’; Egyptische Mythologie. Ritueel Djed Activatie, Licht Energie Bol Activatie, Heling met Hertz Solfeggio Frequencies, Healing in the Divine Chamber, Healing the Divine Masculine, Healing the Divine Feminine, Soul Retrieval Healing, Verbinding & Kennis met Mer Ka Ba, Kennis & Betekenissen van de Heilige Geometrie, Ritueel met Flower of Life, Ritueel met de Knoop van Isis, Ritueel met The Ankh, Verbinding & Kennis met Talisman, Verbinding & Kennis in Eye of Horus, Ritueel ‘Initiation’, Verbinding & Kennis met Jouw Eigen Akasha Kroniek.


Ik Ben San Rays Inspirations & Breng Oude Kennis & Wijsheid over van Mijn VoorOuderlijke lijnen & ik zelf; Sandra, Stam af van de Ouderen Volkeren van de Indianen; de Q’ero Sjamanen uit Peru. De Q’ero Sjamanen Zijn directe Afstammelingen van de Inca’s; ‘de Kinderen van de Zon’. Ik Geef Eeuwen Oude Natuur Geheimen door & laat deze Ontvouwen vanuit het Inca Sjamanisme; de LeefWijzen van de Q’ero Inca Sjamanen. Het Inca Sjamanisme is een NatuurGeneesWijze; Bestaand dat Alles uit Levende Energie Is & Zijn Meesters in het Beoefenen van Energetische GeneesKunst. Q’eros ook wel Paqo’s, Priesters & Genezers Genoemd.

San Rays Inspirations Draagt Haar Naam Uit op Basis ‘de Profetie’ van de Q’ero Sjamanen. De Q’eros Zijn op Basis van ‘de Profetie’; westerse mensen gaan Inwijden in hun Kennis & Wijsheid. Deze Profetie heeft Betrekking op het jaar 2012 & op de komst van een Nieuwe Tijd genaamd Taripay Pacha; ‘de Eeuw waarin Wij OnsZelf weer Ontmoeten’ Betekent. Op het moment dat de ijskappen gingen smelten, zijn de Q’eros uit de bergen tevoorschijn gekomen. Het smelten van de ijskappen was voor de Q’eros een Teken om Hun Kennis & Wijsheid Uit te Dragen. De Profetie van de Andes Belooft een Gouden Eeuw; waarin Wij als Mensen ongekende BewustzijnsNiveaus kunnen Bereiken.

San Rays Inspirations Brengt; Meditatie Healing met Sjamanen Drum & Zang, Kennis & Wijsheid in Rituelen van Intenties, Kennis & Wijsheid in Rituelen van loslaten, Kennis & Wijsheid in Rituelen van Reinigen/Uitzuiveren van het Fysieke Lichaam, Kennis & Creëren van Fysieke Altaren, Kennis & Creëren van Jouw Fysieke Kracht Plaatsen, Verbinding & Bezoeken van Jouw Energetische Heilige Ruimtes, Verbinding, Kennis & Wijsheid met de Goddelijke Bron; PachaMama; Moeder Aarde, Verbinding, Kennis & Wijsheid met de Goddelijke Bron; Kawsay Pacha; Vader Universum, Inspiratie Kracht; Je Leven Leven op de Ritmes van de MaanCyclussen, Verbinding & Kennis met de LevensKracht van de Zon, Verbinding & Kennis met de NatuurKrachten van de Natuur; Kwantumfysica.

Mijn Sjamanka Naam is Inti.

& De Boodschap van de Natuur voor de Mensheid is;

“Keer Terug naar de Natuur, want dáár ga je Je Antwoorden vinden”.

De Boodschap van San Rays Inspirations voor de Mensheid is;

“San Rays Inspirations Brengt Je Terug naar de Natuur,

want dáár ga je Je Eigen Antwoorden vinden”

Mijn Vraag aan Jouw is;

Ben & Sta Jij ervoor Open, om te kunnen Ontvangen & Jezelf op een dieper niveau te leren Ontmoeten & Omarmen?


Ben Jij Nieuwsgierig, naar de Antwoorden op Jouw LevensVragen of hoe voor Jouw, Jouw Persoonlijke Spirituele Pad Ontvouwt in het dagelijkse leven?


Ben Jij Enthousiast, in wie Je Bent of om te Zien, Voelen & te Ervaren hoe voor Jouw, Jouw Persoonlijke Spirituele Pad Ontvouwt die Geheel is Afgestemd in de Ware Essentie van Wie Je Werkelijk Bent.


Ben Jij Leergierig, om je LevensLessen te Leren & in Zelf Ontplooiing of om Jezelf op een Geheel Vernieuwende Wijze te Ontmoeten in de vele diepere lagen van BewustZijn & Jezelf Omarmen in Onvoorwaardelijke Liefde.


Het Spirituele Pad Bewandelen is het Bewandelen van het Pad naar Onvoorwaardelijke Liefde & Je Leven Leven in Jouw Hoogste Potentieel, Jouw Ware Zijn.

Het Ervaren van De Kracht van Zelf Helend Vermogen.

In Vrijheid, Compassie, Vreugde & Verbinding in Eenheid.

Een Vrijblijvend Pad in hoeverre Jij Jezelf in wilt Ontdekken, Ontmoeten & Omarmen, waar je voor kiest; Alles ís Goed!

& zo is het & zal altijd zo Zijn

Resoneert deze Boodschap met Jouw & Beantwoord Jouw Hart met; “Ja!” of wil je mij gewoon Contacten, het kan allemaal, dan Zie ik graag een reactie via sanraysinspirations@outlook.com in welk(e) Onderwerp(en) ik Jouw kan Begeleidingen & Ondersteuning kan aanbieden op Jouw Persoonlijke Levens Missie.

In Liefde Geschreven

Sandra van Sluijs (Sandra Diaz)

Sjamanka Inti

Jóuw Reis

SAN RAYS INSPIRATIONS

Consulten

Cursus

Overige Inspiratie

Copyright © 2022-2023 San Rays Inspirations | Jan Verspoor Photography | ZienWebdesign