Blog

Door Sandra van Sluijs (Sandra Diaz)
Sjamanka Inti
“Je Bent Goed Genoeg in ‘Je ‘Zijn'”
Door Sandra van Sluijs (Sandra Diaz)
Sjamanka Inti

“Je hoeft ‘ALLEEN MAAR… “TE ZIJN”’,
‘JE BENT “GOED GENOEG”’,

‘PRECIES ZOALS “JE BENT”’,

Terug keren naar;
“JE BENT GOED GENOEG IN ‘JE ‘ZIJN’ ” ❤️

Door je best te doen,
omdat dat een overtuiging is waar ik mee ben opgegroeid=
denken met het hoofd.
Door extra je best te doen,
omdat ik dan ‘denk’ doelen te behalen=
denken met het hoofd.
Door alleen maar in hoofd te zitten;
‘denken’ in wat ik ‘moet’ doen=
denken met het hoofd;
stroomt het juist niet meer,
stroomt de Energie niet meer,
niet meer vrij, niet meer spontaan,
niet meer…
zoals het bedoelt is;
Vrij & Spontaan.

Denken met het hoofd;
Kom Ik & Ontmoet Ik…
tegenwerking,
het ‘moeten’ mag er weer af,
want ik ‘moet’ helemaal niets,…
ssssst; in Stilte;
het ‘moeten’, dat heeft mijn hoofd, mijn gedachtes er,
van alles van gemaakt,

denken met het hoofd,
is iets heel anders dan,

HET DENKEN MET HET HART,
Het Her-innerd Mij in;
Staande houden in het ‘Veilig Zijn in Jezelf’,
Voelen in ‘Veilig Voelen’ in de Wereld &
om de Wereld om Mij heen,
& Zien als Eenheid.
Het Her-innerd Mij in;
Verankering in & met Moeder Aarde,
Sta Open & Ontvang Onvoorwaardelijke Liefde van Moeder Aarde.
Verankering in Fundering,
Sta Open & Ontvang ZelfVertrouwen van Mijn Oer-Zijn.
Verankering in Voeding van Kracht & Innerlijke Kracht,
in Onvoorwaardelijke Liefde in Vrij & Spontaan.

HET DENKEN MET HET HART,
Het Her-innerd Mij in;
Verankering in & met Vader Universum,
Sta Open & Ontvang de Zuivering van Vader Universum.
Verankering in Zuivering,
Sta Open & Ontvang Zuiverste Energie van de Natuur.
Zuivering in de zorgen & gedachtes van het hoofd,
Zuivering van Je Aura, Je Trilling, Je Zijn,
Zuivering van Je Chakra’s.
Zuivering & het Bewust Loslaten van onrust in & van het hoofd,
Zuivering & het Bewust Loslaten van onrust in het fysieke lichaam.

Dan Breekt de Zon door, door de wolken heen & Schijnt Rechtop ‘Mijn Zijn’,
Een Warme Omhelzing als;
“Ik Ben er Voor Jouw”
“Ik Geef Je Levens Energie”
“Ik Geef Je de Kracht in Doorzetting Vermogen”
“Ik Geef Je de Kracht in Moed”
“Ik Geef Je de Kracht in ZelfVertrouwen”
&
Het Terug keren Naar;
“Je Bent Goed Genoeg in Je ‘Zijn’ ” ❤️

meer hoef je niet te doen…

dat ‘Zijn’ zijn…
het denken & de Woorden van het Hart;
de Kracht van het ‘Zijn’
in
Innerlijke Kracht in Eenheid &
in de Wereld & om de Wereld om Mij heen ❤️

Inspiratie Kracht van Let’s Meditate !
ZenZondag 16-7-2023

Met Liefde Geschreven;
Sandra
San Rays Inspirations

Blog

SAN RAYS INSPIRATIONS
Hucha Cleansing
zondag 25-2-2024 Hucha CleansingHucha Cleansing is in de Inca Traditie het Reinigen van Je Energie/EnergieVeld,het OpSchonen/Reinigen van vervuilde & zware Energie; zoals beperkte overtuigingen,emoties, trauma's, ziekte, energieën van de omgevingen waar je komt, &zelfs van elektrische apparaten.Hucha draag Je onbewust met Je mee.Hucha verzwaard, belast & is een belemmering voor Je Gezondheid. Hucha Cleansing zijn […]
Innerlijk Kind
zaterdag 24 februari 2024Deel 1; 'Innerlijk Kind' Workshop Intens & Prachtige Dag met Openings Gesprek, Meditatie, Tekening, 'Innerlijk Kind' Kaart,Kracht Dier Boodschap, Kadootje, Foto's, Grabbelen, Groeps Oefeningen, Zang, Dans, Vreugde &Vele Eye-Openers & InZichten van een Lach tot aan een Traan, in Openheid kunnen Delen,Leren, Groeien, Ontwikkeling & Verbinding de Stem van het 'Innerlijk Kind' […]
‘The Way of Life’
zaterdag 10-2-2024Privé Sessie; Persoonlijke BegeleidingSan Rays Inspirations was te Gast bij;Een Prachtige Vrouw, 46 jaar, wonend te Zierikzee(Naam is in Privacy afgeschermd) 'The Way of Life'“Sandra, wat jij doet, dat wil ik ook, dat Is & Betekent voor Mij‘The Way of Life’ " Mijn Reactie;"Kom, laten we gelijk Beginnen!"We maken de huiskamertafel Vrij &Richten onze […]
“Vessel of Love”
9-2-2024 Nieuwe Maan Vanochtend werd ik wakker&ik Hoorde als een Mantra,"Vessel of Love", "Vessel of Love", "Vessel of Love"…hmmmm Interessant, dacht ik zo…ik Voelde Verder; "Wat Verteld het Mij?"&ik Voelde een Stuk Identiteit naar Voren komen;Gevoel van; Leven vanuit Liefde,ja, ik Voelde hoe dat Voelt &er kwam nog meer zachtheid naar voren,dat dit helemaal okey […]
Let’s Meditate ! Challenge
Vandaag, & ook al eerder, vorige week, was ik opzoek naar wat Informatie FamilyTreeDNA,hoe zat dat ook alweer met mijn oude bestaande account???… hmmmm Hulp Vragen &zo kom je dan ook weer in Colombiaanse Contacten-Lijst,personen die ik al in jaren niet meer heb gesproken, &ja dan kunnen we weer eens verder bij kletsen met daarna;"Goh, […]
Dichte Deuren
zondag 4-2-2024 - Persoonlijke BegeleidingSan Rays Inspirations te Gast bijEen Prachtige Man, 53 jaar, wonend te Walcheren(Naam & Woonplaats zijn in privacy afgeschermd) AKASHA KRONIEKEN - DICHTE DEUREN wat vooraf ging,…“Sandra, ik wil Antwoorden & Inzichten over … (Privé Onderwerpen Besproken)”Is goed, we gaan Samen de Akasha Kronieken in om te kijken waar de Antwoorden […]

Copyright © 2022-2023 San Rays Inspirations | Jan Verspoor Photography | ZienWebdesign