Blog

Door Sandra van Sluijs (Sandra Diaz)
Sjamanka Inti
‘LOSLATEN VAN OUDE VERHALEN’
Door Sandra van Sluijs (Sandra Diaz)
Sjamanka Inti

28-11-2023
Eigen Ervaring 'Volle Maan Ritueel'
‘LOSLATEN VAN OUDE VERHALEN’

‘LOSLATEN VAN OUDE VERHALEN’
zijn Verhalen die in 'Vorige Levens' liggen,
het zijn onvertelde Verhalen die geen Woorden hebben gehad,
waar de Ervaringen zijn Geleefd,
maar waar de bijhorende emoties
geen ruimte hebben gehad tot Uiting & Verwerking.
Levens die we Geleefd hebben waar men niet Gezien of Gehoord Zijn.
Oude Verhalen die we Energetische nog met ons Meedragen,
ONBEWUST,
van CelGeheugen tot Energetische blokkades,
van Levens die 100den of 1000den jaren geleden zijn Geleefd,
die na al die jaren onverteld zijn gebleven,
& waar we niet van Bewust Zijn…

Totdat ik Zelf bij de Terug Kom Dag (25-11-2023) van de Akasha Kronieken,
Verzorgd door Amanda Lees van; School of Akashic Records.
Een Staande Oefening deden met een onderdeel genaamd ‘Hindernissen’,
& op het Moment dat ik daar op ging staan,
werden de triggers van het verleden,
die een trigger is in Mijn Huidige Leven mocht Gaan Inzien
op het volgende;
Mijn Lichaam Reageerde; wat er Gebeurde, ik Voelde opvolgend van
dat er een enorme duim mij plat drukte &
ik Ervaarde hoe het is om plat gedrukt te worden,
daarna Voelde ik dat er een grote voet op mij ging staan,
ook hierin Ervaarde ik hoe het is om plat getrapt te worden,
daarna werd ik naar beneden getrokken,
alsof er een enorme magneet mij ook weer platdrukte door de zwaartekracht;
& hoorde; “aan de grond”
& daarna mocht ik Ervaren hoe het is om in elkaar gedrukt te worden;
al deze Ervaringen waren op dat Moment erg onaangenaam…. mááár
Wat willen deze oude Verhalen, deze vast gezette Ervaringen me Nu Op Dit Moment Wél Vertellen?

Daar ben ik Gisteren (27-11) op de Energie van 'Volle Maan Ritueel';
'LOSLATEN VAN OUDE VERHALEN' verder op In Gegaan.

De oude Verhalen dat ik dus een insect ben geweest & plat gedrukt ben door een duim &
plat ben getrapt door een voetstap kwamen naar voren.
Dat ik Geleefd heb als een meisje die een slaaf is geweest &
vast zat met haar handen op haar rug kwam ook naar voren…

Maar wat willen deze oude Verhalen, deze vast gezette Ervaringen me Nu Op Dit Moment Wél Vertellen?

Ze Vertellen Mij dat de onvertelde Verhalen Woorden Krijgen,
dat de vast gezette emoties die niet Geuit konden worden,
Geuit Kunnen Worden & Verwerkt Kunnen Worden,
zodat ik Letterlijk & Figuurlijk Vrij kom & ben van deze oude Verhalen,
het loslaten van oude overtuigingen die toen zijn Ontstaan,
zelfs tot aan de dag van vandaag al die tijd,
ONBEWUST,
heb meegedragen,
het Omarmen van al die emoties die Gehoord & Gezien Willen Worden,
doorVoelen & loslaten, & dat heb ik Gedaan,
Begrip, Erkenning, Acceptatie & Liefde ❣️
& toen hoorde ik de Volgende Woorden,
die ik als een Mantra heb Herhaald;
"Ik Ben Heel", "Ik Ben Compleet" & "Ik ben Vrij",
"Ik Ben Heel", "Ik Ben Compleet" & "Ik Ben Vrij",
"Ik Ben Heel", "Ik Ben Compleet" & "Ik Ben Vrij"
"Ik Ben Vrij !"

Door daarna met de Volle Maan Energie; LOSLATEN; het Vuur Ritueel te doen,
Verbrand Je de oude Verhalen, die Uit Geschreven & Geuit Zijn,
zodat er Ruimte Ontstaat voor Nieuwe Verhalen;
"Ik Ben Heel", "IK Ben Compleet" & "Ik Ben Vrij !" 🦋

Er is een Behoorlijke Opluchting; het oude is weg, zo Voelt het, & de Energie,
Mijn Energie Veld is Verandert; "Ik Voel me Vrij' Getransformeerd

Met Liefde Geschreven,
Sandra
San Rays Inspirations

Wordt Jij NU van het Lezen van Mijn Verhaal 'getriggerd' & niet wetend waar dat Vandaan Komt,
dan Ligt het onvertelde Verhaal de Woorden die niet Gehoord & Gezien mochten worden in Jouw 'Vorige Levens'
Ja, Ik Wil Verlichting op Energetische blokkades die ik onbewust Meedraag,
zodat ik óók Verlichting Krijg op mijn Huidige beperkte overtuigingen waarin ik vast zit.

Persoonlijke Begeleiding in ‘LOSLATEN VAN OUDE VERHALEN’
Privé Sessie Boeken; Berichtje via e-mail; sanraysinspirations@outlook.com

Blog

SAN RAYS INSPIRATIONS
Dreaming the World into Being
10-3-2024 Nieuwe Maan 🌚Nieuwe Intenties ✨ Welke zaadjes ga Je Zaaien ?Wat Zijn Jouw Intenties, Wensen & Dromen ?Waar Wil & Geef Je Aandacht Aan; 🌱Wat Mag tot Groei & Bloei komen ? 🌹Intenties; met Aandacht & LiefdeVol InZetten 💖Creëren & Creaties ✨Groeien & UitGroeien naar Jouw Wensen 🌠Droom het Leven in het NU 🙏 […]
💖 Dankbaarheid 💖
💗Healing I AM Affirmaties om Je Dieper💗 te Helpen Ik Ben me Bewust van Mijn Gedachten.Ik laat alleen Gedachten Toe die Voortkomen Uit Liefde,Geboren uit Respect voor MijZelf & alle Levende Wezens. Ik Ben een Alchymist.Ik kan Alles wat Ik Ervaar Omzetten in een Gouden Kans om te Groeien. Ik Ben een Krachtige Schepper.Ik Ben […]
🙏 Dankbaar 🙏
Waar Ben Jij Allemaal Dankbaar voor? ✨De Eerste ZonneStralen & het Heerlijke Lente Gevoel ✨Zuurstof van de Natuur & de Vogeltjes die Tweeten ✨De Eerste Bloemen Bloeien in de Tuin ✨Een Fijn Huis & Thuis; een Woning Jouw Eigen Fijne Plek ✨Frisse Douchen & Kleding waar Je Fijn in Voelt ✨Je Lichaam, Je Voeten & […]
Hucha Cleansing
zondag 25-2-2024 Hucha CleansingHucha Cleansing is in de Inca Traditie het Reinigen van Je Energie/EnergieVeld,het OpSchonen/Reinigen van vervuilde & zware Energie; zoals beperkte overtuigingen,emoties, trauma's, ziekte, energieën van de omgevingen waar je komt, &zelfs van elektrische apparaten.Hucha draag Je onbewust met Je mee.Hucha verzwaard, belast & is een belemmering voor Je Gezondheid. Hucha Cleansing zijn […]
Innerlijk Kind
zaterdag 24 februari 2024Deel 1; 'Innerlijk Kind' Workshop Intens & Prachtige Dag met Openings Gesprek, Meditatie, Tekening, 'Innerlijk Kind' Kaart,Kracht Dier Boodschap, Kadootje, Foto's, Grabbelen, Groeps Oefeningen, Zang, Dans, Vreugde &Vele Eye-Openers & InZichten van een Lach tot aan een Traan, in Openheid kunnen Delen,Leren, Groeien, Ontwikkeling & Verbinding de Stem van het 'Innerlijk Kind' […]
‘The Way of Life’
zaterdag 10-2-2024Privé Sessie; Persoonlijke BegeleidingSan Rays Inspirations was te Gast bij;Een Prachtige Vrouw, 46 jaar, wonend te Zierikzee(Naam is in Privacy afgeschermd) 'The Way of Life'“Sandra, wat jij doet, dat wil ik ook, dat Is & Betekent voor Mij‘The Way of Life’ " Mijn Reactie;"Kom, laten we gelijk Beginnen!"We maken de huiskamertafel Vrij &Richten onze […]

Copyright © 2022-2024 San Rays Inspirations | Jan Verspoor Photography | ZienWebdesign