Blog

Door Sandra van Sluijs (Sandra Diaz)
Sjamanka Inti
San Rays Inspirations; Dagboek Oktober 2023; ‘Een onverwachte Spontane Begeleide Meditatie’
Door Sandra van Sluijs (Sandra Diaz)
Sjamanka Inti

9 oktober 2023

Een onverwachte Spontane Begeleide Meditatie 🤩

Vandaag op Visite bij een Prachtige Dame, 45 jaar,
wonend te Schouwen-Duiveland
(Naam & Woonplaats zijn in privacy afgeschermd)

& de Vraag kwam voorbij;
"Sandra, Hoe doe Ik dat nou met dat Mediteren?", &
"Ik ben heel erg onrustig", "mijn hoofd denkt aan een boodschappenbriefje" & "denkt aan wat ik nog allemaal wil op de dag…"
Ik Luister & Antwoord; "het is Oefenen"
Ik GlimLach & Antwoord; "Zullen we nu even Samen Mediteren?"
Ze Antwoordt; "ooo Jaa, dat vind ik wel wat ja, nu, gelijk??"
Ik Nodig Haar uit om met de stoel midden in de huiskamer Plaats te nemen, & ondertussen zet ik mijn Favoriete Hertz Muziek op & Horen de Zachte Klanken op de achtergrond…
"Sluit je ogen & Adem eens diep in, door de neus"…
& zo vervolg ik de Begeleide Meditatie…
na ongeveer een half uurtje, komen we aan het einde van de Begeleide Meditatie. Haar Eerste Reactie was; "Wauw!, Ik heb dit nog nooit Zooooo Gevoelt", "Wat een Mooie Stem heb je!", "Wat Mooi & Fijn!" & "huh neeeee dat boodschappenbriefje is niet voorbij gekomen!!"
Ze GlimLacht van oor tot oor…
Ik Geloof dat Haar Meditatie Geslaagd is 😉
Ik Vertel Haar, ik Stuur de Komende Tijd verschillende Begeleide Meditaties
naar Je Toe, dan kan Je Oefenen…

Wil Je Zelf Ervaren zo'n 🙏🏼 Begeleide Meditatie
Privé Sessie Boeken; Persoonlijke Begeleiding
Berichtje via e-mail; sanraysinspirations@outlook.com

Blog

SAN RAYS INSPIRATIONS
Dreaming the World into Being
10-3-2024 Nieuwe Maan 🌚Nieuwe Intenties ✨ Welke zaadjes ga Je Zaaien ?Wat Zijn Jouw Intenties, Wensen & Dromen ?Waar Wil & Geef Je Aandacht Aan; 🌱Wat Mag tot Groei & Bloei komen ? 🌹Intenties; met Aandacht & LiefdeVol InZetten 💖Creëren & Creaties ✨Groeien & UitGroeien naar Jouw Wensen 🌠Droom het Leven in het NU 🙏 […]
💖 Dankbaarheid 💖
💗Healing I AM Affirmaties om Je Dieper💗 te Helpen Ik Ben me Bewust van Mijn Gedachten.Ik laat alleen Gedachten Toe die Voortkomen Uit Liefde,Geboren uit Respect voor MijZelf & alle Levende Wezens. Ik Ben een Alchymist.Ik kan Alles wat Ik Ervaar Omzetten in een Gouden Kans om te Groeien. Ik Ben een Krachtige Schepper.Ik Ben […]
🙏 Dankbaar 🙏
Waar Ben Jij Allemaal Dankbaar voor? ✨De Eerste ZonneStralen & het Heerlijke Lente Gevoel ✨Zuurstof van de Natuur & de Vogeltjes die Tweeten ✨De Eerste Bloemen Bloeien in de Tuin ✨Een Fijn Huis & Thuis; een Woning Jouw Eigen Fijne Plek ✨Frisse Douchen & Kleding waar Je Fijn in Voelt ✨Je Lichaam, Je Voeten & […]
Hucha Cleansing
zondag 25-2-2024 Hucha CleansingHucha Cleansing is in de Inca Traditie het Reinigen van Je Energie/EnergieVeld,het OpSchonen/Reinigen van vervuilde & zware Energie; zoals beperkte overtuigingen,emoties, trauma's, ziekte, energieën van de omgevingen waar je komt, &zelfs van elektrische apparaten.Hucha draag Je onbewust met Je mee.Hucha verzwaard, belast & is een belemmering voor Je Gezondheid. Hucha Cleansing zijn […]
Innerlijk Kind
zaterdag 24 februari 2024Deel 1; 'Innerlijk Kind' Workshop Intens & Prachtige Dag met Openings Gesprek, Meditatie, Tekening, 'Innerlijk Kind' Kaart,Kracht Dier Boodschap, Kadootje, Foto's, Grabbelen, Groeps Oefeningen, Zang, Dans, Vreugde &Vele Eye-Openers & InZichten van een Lach tot aan een Traan, in Openheid kunnen Delen,Leren, Groeien, Ontwikkeling & Verbinding de Stem van het 'Innerlijk Kind' […]
‘The Way of Life’
zaterdag 10-2-2024Privé Sessie; Persoonlijke BegeleidingSan Rays Inspirations was te Gast bij;Een Prachtige Vrouw, 46 jaar, wonend te Zierikzee(Naam is in Privacy afgeschermd) 'The Way of Life'“Sandra, wat jij doet, dat wil ik ook, dat Is & Betekent voor Mij‘The Way of Life’ " Mijn Reactie;"Kom, laten we gelijk Beginnen!"We maken de huiskamertafel Vrij &Richten onze […]

Copyright © 2022-2024 San Rays Inspirations | Jan Verspoor Photography | ZienWebdesign