Blog

Door Sandra van Sluijs (Sandra Diaz)
Sjamanka Inti
San Rays Inspirations; Dagboek Oktober 2023; ‘Een onverwachte Spontane Begeleide Meditatie’
Door Sandra van Sluijs (Sandra Diaz)
Sjamanka Inti

9 oktober 2023

Een onverwachte Spontane Begeleide Meditatie 🤩

Vandaag op Visite bij een Prachtige Dame, 45 jaar,
wonend te Schouwen-Duiveland
(Naam & Woonplaats zijn in privacy afgeschermd)

& de Vraag kwam voorbij;
"Sandra, Hoe doe Ik dat nou met dat Mediteren?", &
"Ik ben heel erg onrustig", "mijn hoofd denkt aan een boodschappenbriefje" & "denkt aan wat ik nog allemaal wil op de dag…"
Ik Luister & Antwoord; "het is Oefenen"
Ik GlimLach & Antwoord; "Zullen we nu even Samen Mediteren?"
Ze Antwoordt; "ooo Jaa, dat vind ik wel wat ja, nu, gelijk??"
Ik Nodig Haar uit om met de stoel midden in de huiskamer Plaats te nemen, & ondertussen zet ik mijn Favoriete Hertz Muziek op & Horen de Zachte Klanken op de achtergrond…
"Sluit je ogen & Adem eens diep in, door de neus"…
& zo vervolg ik de Begeleide Meditatie…
na ongeveer een half uurtje, komen we aan het einde van de Begeleide Meditatie. Haar Eerste Reactie was; "Wauw!, Ik heb dit nog nooit Zooooo Gevoelt", "Wat een Mooie Stem heb je!", "Wat Mooi & Fijn!" & "huh neeeee dat boodschappenbriefje is niet voorbij gekomen!!"
Ze GlimLacht van oor tot oor…
Ik Geloof dat Haar Meditatie Geslaagd is 😉
Ik Vertel Haar, ik Stuur de Komende Tijd verschillende Begeleide Meditaties
naar Je Toe, dan kan Je Oefenen…

Wil Je Zelf Ervaren zo'n 🙏🏼 Begeleide Meditatie
Privé Sessie Boeken; Persoonlijke Begeleiding
Berichtje via e-mail; sanraysinspirations@outlook.com

Blog

SAN RAYS INSPIRATIONS
‘The Way of Life’
zaterdag 10-2-2024Privé Sessie; Persoonlijke BegeleidingSan Rays Inspirations was te Gast bij;Een Prachtige Vrouw, 46 jaar, wonend te Zierikzee(Naam is in Privacy afgeschermd) 'The Way of Life'“Sandra, wat jij doet, dat wil ik ook, dat Is & Betekent voor Mij‘The Way of Life’ " Mijn Reactie;"Kom, laten we gelijk Beginnen!"We maken de huiskamertafel Vrij &Richten onze […]
“Vessel of Love”
9-2-2024 Nieuwe Maan Vanochtend werd ik wakker&ik Hoorde als een Mantra,"Vessel of Love", "Vessel of Love", "Vessel of Love"…hmmmm Interessant, dacht ik zo…ik Voelde Verder; "Wat Verteld het Mij?"&ik Voelde een Stuk Identiteit naar Voren komen;Gevoel van; Leven vanuit Liefde,ja, ik Voelde hoe dat Voelt &er kwam nog meer zachtheid naar voren,dat dit helemaal okey […]
Let’s Meditate ! Challenge
Vandaag, & ook al eerder, vorige week, was ik opzoek naar wat Informatie FamilyTreeDNA,hoe zat dat ook alweer met mijn oude bestaande account???… hmmmm Hulp Vragen &zo kom je dan ook weer in Colombiaanse Contacten-Lijst,personen die ik al in jaren niet meer heb gesproken, &ja dan kunnen we weer eens verder bij kletsen met daarna;"Goh, […]
Dichte Deuren
zondag 4-2-2024 - Persoonlijke BegeleidingSan Rays Inspirations te Gast bijEen Prachtige Man, 53 jaar, wonend te Walcheren(Naam & Woonplaats zijn in privacy afgeschermd) AKASHA KRONIEKEN - DICHTE DEUREN wat vooraf ging,…“Sandra, ik wil Antwoorden & Inzichten over … (Privé Onderwerpen Besproken)”Is goed, we gaan Samen de Akasha Kronieken in om te kijken waar de Antwoorden […]
GOUDEN HERINNERINGEN
Vandaag is het 2-2-2024er zitten Vele Trilling In,in deze datum,met de 2enHet is tevens een PoortDag,de sluier is dan op z'n dunstGeef Je Gunsten Aan,&Zend ze Door naar het Universum,Mediteer 🙏&Geef Jouw Energie Aan,NU met in Combinatie,met deze 2en Energie,JIJ Bent de Creator,van Jouw Eigen Leven,Jouw 'Nieuwe Wereld',Hoe Ziet Jouw 'Nieuwe Wereld' eruit?Uitdragen van Jouw […]
LiefdeVol Leven
ZONNESTRAALLEVENSENERGIEZONNEKRACHTLICHTSTRAAL STRALENDSPRANKELENDSCHITTERDGLINSTERINGEN SHINEYOUR LIGHTLIGHT & SHINE WARMTELIEFDEGENEGENHEID IN VOLLEDIGE ACCEPTATIEBESCHERMDVEILIG LEER TE VERTROUWENOP HET LEVEN,VERTROUWVERTROUWOP HET LEVEN,HEB VERTROUWENIN HET LEVEN IN VRIJHEIDIN VREUGDEIN ENERGIE LEEF JE LEVENHEB JE LEVEN LIEFLIEFDEVOL LEVEN LIEFDE GESCHREVEN 💌SandraSan Rays Inspirations Ja❣️ Ik wil Leren Samenwerken met Mijn Licht Energie Veld ✨✨Licht Energie Veld Openen,✨Licht Energie Veld Zien, Voelen & […]

Copyright © 2022-2023 San Rays Inspirations | Jan Verspoor Photography | ZienWebdesign