Blog

Door Sandra van Sluijs (Sandra Diaz)
Sjamanka Inti
In Volle Bloei
Door Sandra van Sluijs (Sandra Diaz)
Sjamanka Inti

27-28 augustus 2022

Nieuwe Maan = Nieuwe Intentie

Nieuwe Maan = Nieuw Begin, Manifesteren & Intentie

Wat is Jouw Nieuwe Intentie in de Nieuwe Maan Periode ?

Mijn Nieuwe Intentie voor deze Nieuwe Maan Periode is…

“Nog meer in Mezelf mogen zakken in Mijn Lichaam, in Zijn” & “Laten Zien, Laten Horen, aan EenIeder die dat wilt, kan Uitspreken wat ik te Vertellen heb”.

 “Onvoorwaardelijke Liefde Ervaren diep Binnen in Mij” & “de Positiviteit Uitstralen als de ZonneStralen, in de Buitenwereld rond Mij heen”.

“Diep Verbonden zijn met de Natuur, Moeder Aarde, Universum, & ook de NatuurElementen om Mij heen” & “een Warm Welkom aan het Strand bij de Zee, Luisteren naar wat het aan Mij te Vertellen heeft”.

“Diep Verbonden zijn met Mijn Hogere Zelf”’ & “het Ontvangen van Levens Energie, de Vuur & de Passie die Stromen zal”.  

Veel Liefs Sandra

Blog

SAN RAYS INSPIRATIONS
Start van het Nieuwe ZonneJaar
26 juli, het Nieuwe Jaar, volgens de Maya’s, Start van het Nieuwe ZonneJaar. 26 juli was ook in het Oude Egypte het Begin van een Nieuw Jaar & viel samen met het Begin van de jaarlijkse overstroming van de Nijl, het Begin van een Nieuwe Vruchtbare Periode & staat Symbool voor ‘een Nieuw Begin’. 26 […]
De Dag buiten de Tijd
Volgens de 13 Manen Kalender van de Maya´s telde één jaar 13 manen van 28 dagen. Hierdoor telt een jaar 364 dagen, waardoor er één dag ontbreekt. Deze dag wordt de Dag buiten de Tijd genoemd & valt op 25 juli. We worden voorbereid op een Nieuwe Fase, waarbij je veel Tekens, Ingevingen of Dromen […]

Copyright © 2022-2024 San Rays Inspirations | Jan Verspoor Photography | ZienWebdesign